Misanthrope Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 Witam! Trochę wypadłem z obiegu, ale przez ostatnie pare dni śledziłem troche ostatnie trendy i wyszło mi że warto kupić następujące podzespoły: Procek - E6300 BOX 710zł Mobo - asus P5B deluxe 670zł RAM - patrot LLK 667 2x512MB 450zł Grafa - Galaxy 7600GS (Zalman 1.2ns) 550zł ze starego kompa będę miał dyski (2x 160GB SATA), budę i zasiłkę (Neotec 4200). Komputer będzie służył głównie do fotoszopa, granie od czasu do czasu, no i pokręcić też miło by było :) Czekam na Wasze propozycje i opinie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 Zestaw ok, ew. możesz zamiast tych Patriotów brać 1Gb GoodRAM'ów PRO 800mhz cl5, też ponoć są dobre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homzik Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 ano zestaw fajny tylko jak chcesz krecic to moze jakis scythe infinity by sie przydal?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misanthrope Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 wymiana chłodzenia to nie problem (zamierzam to zrobić w bliskiej przyszłości), na sam początek chciałbym kupić części których wymiana jest bardziej bolesna ;) Miałem nadzieje na 2GB ramu, ale przy takich cenach to poczekam do przyszłego roku na wymianę ;P Zamiast 7600GS najchętniej kupił bym 7900GS (jak by była w okolicach 700 zł) ale pewnie długo trzeba by czekać i na kartę i na taką cenę a kompa chce złożyć w przyszłym tygodniu :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homzik Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 7900gs to jest za minimum 800 zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Zamierzam kupic bardzo podobny config tylko płytke jakas bez sli np. zwykly P5B albo cos w podobnej cenie co by w miare jakies przyzwoite FSb robiło, co polecacie??? Aha i co powiecie na temat TYCH memek?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homzik Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 zdecydowanie lepiej dolozyc odrobine i kupic te geile ; albo znalezc gdzies goodramy pro:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...