Sssaku Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 Powiedzcie mi ktora bedzie dobra rozwazamalbo Lainga z rezem albo Ehaima zamknietego w rezie. bede kupowal z tej stronki sklep Bloki bede mial od Kynka(CPU GPU), jeszcze nie wiem jaka chlodnice. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 Powiedzcie mi ktora bedzie dobra rozwazamalbo Lainga z rezem albo Ehaima zamknietego w rezie. bede kupowal z tej stronki sklep Bloki bede mial od Kynka(CPU GPU), jeszcze nie wiem jaka chlodnice. Pompke Laing a chlodnice Cooltek 2x120 lub 3x120 o Eheimach i innych akwariowkach lepieej w ogole nie myslec :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 bloka od Misiu15go i full wypas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 (edytowane) a moze wieksza chlodnica i wc pasywne lub super wydajne? Edytowane 14 Września 2006 przez Nicko13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 o Eheimach i innych akwariowkach lepieej w ogole nie myslec :wink: Dlaczego tak sadzisz?? pompa eheim 12v jest mniej wydajna od Lainga Ddc ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 Dlaczego tak sadzisz?? pompa eheim 12v jest mniej wydajna od Lainga Ddc ?? Myślę, ze po obciążeniu układem WC Laing będzie wydajniejszy od Eheima. Nie komentuję tutaj kwestii ciszy która wydaję mi się oczywista (nie mówię tu o zwalonej serii pompek). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 Czyli według Ciebie lepiej bedzie kupic cuś takiego : http://img478.imageshack.us/my.php?image=4laing1es8.jpg laing + rez niz : http://img50.imageshack.us/my.php?image=75ol.jpg eheim +rez?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 IMO tak jeśli Laing nie jest zwalony będzie dużo ciszej i wydajniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogór Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 Tylko w UK tez sa zwalone laingi ddc. Ja bym kupil na twoim miejscu c.w.u. jesli juz z Polski bloki kupujesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...