Zoltar Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Witam Mam pewien pomysł. Problem nowych użytkowników i zakładanie przez nich powtarzających się tematów można rozwiązać w prosty sposób. Mianowicie, podczas rejestracji nowego użytkownika pojawiało by się okno z informacją, aby korzystać na początku(przed założeniem nowego tematu) zawsze z opcji wyszukiwania. Jak się na to zapatrujecie ??? :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laweciarz Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Ja nigdy nie czytam informacji podczas rejestracji i innych tego typu warunków itd. Zawsze klikam "Akceptuję" i przeważnie udaje mi się przestrzegać regół. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Ja nigdy nie czytam informacji podczas rejestracji i innych tego typu warunków itd. Zawsze klikam "Akceptuję" i przeważnie udaje mi się przestrzegać regół. Też o tym pomyślałem, można by zrobić tak, że ten tekst co jakiś czas miałby odnośniki, na które trzeba kliknąć podczas czytania... :? Albo tekst o koniecznoci dokładnego przeczytania regulaminu pod groźbą bana... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laweciarz Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 ...tak i niech każdy nowy zarejestrowany będzie egzaminowany na gg przez Zgromadzenie Dministratorów i Moderatorów Serwisu Tweak.pl tak jak się mówi modlitwy żeby być dopuszczonym do komunii, czy bierzmowania :twisted: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 ...tak i niech każdy nowy zarejestrowany będzie egzaminowany na gg przez Zgromadzenie Dministratorów i Moderatorów Serwisu Tweak.pl tak jak się mówi modlitwy żeby być dopuszczonym do komunii, czy bierzmowania :twisted: :lol: :lol: Jak ja miałem bierzmowanie, to niczego nie zdawałem...trzeba było chodzić tylko na spotkania... :twisted: Wystarczy pogrubienie...Najpierw szukaj, potem pytaj !!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 Witam Mam pewien pomysł. Problem nowych użytkowników i zakładanie przez nich powtarzających się tematów można rozwiązać w prosty sposób. Mianowicie, podczas rejestracji nowego użytkownika pojawiało by się okno z informacją, aby korzystać na początku(przed założeniem nowego tematu) zawsze z opcji wyszukiwania. Jak się na to zapatrujecie ??? :?: heh widac, ze tobie tez by sie to przdalo :lol: bez urazy, ale pare dni temu zalozyl identyczny topic z ta sama solucja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 Witam Mam pewien pomysł. Problem nowych użytkowników i zakładanie przez nich powtarzających się tematów można rozwiązać w prosty sposób. Mianowicie, podczas rejestracji nowego użytkownika pojawiało by się okno z informacją, aby korzystać na początku(przed założeniem nowego tematu) zawsze z opcji wyszukiwania. Jak się na to zapatrujecie ??? :?: heh widac, ze tobie tez by sie to przdalo :lol: bez urazy, ale pare dni temu zalozyl identyczny topic z ta sama solucja :) ta - "nowy klawisz" ps, to nie o więzieniu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Witam Mam pewien pomysł. Problem nowych użytkowników i zakładanie przez nich powtarzających się tematów można rozwiązać w prosty sposób. Mianowicie, podczas rejestracji nowego użytkownika pojawiało by się okno z informacją, aby korzystać na początku(przed założeniem nowego tematu) zawsze z opcji wyszukiwania. Jak się na to zapatrujecie ??? :?: Zastanów się ? Czy ty nigdy nie powtórzyleś jakiegoś tematu ? Napewno nieraz....jeżeli napiszesz już 200 postów to wiesz już mniej więcej co było co nie... sam dojdziesz do tego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieper Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 Zgadzam się z Laweciarzem, też nie czytam warunków rejestracji. Rzucam na nie okiem i to wszystko. A pomysł z ukrywaniem odnośników na które trzeba klikać jest też do du.., nie pomyślałeś chyba o osobach które korzystają z modemów i TPSA, którzy bardzo czesto mają przepustowość łącza 28kb(prosciej im zadac pytanie niz przeszukac archiwum). Ciesze sie także że jesteś bierzmowany i się chwalisz że ksiądz odp.... maniane. Ja nie miałem tej przyjemności i niestety nie mam bierzmowania. Jeśli boli Cię to że czesto są zadawane te same pytania(choć nie jesteś zmuszany aby na nie odpowiadać) to postaraj sie zostać moderatorem to może uda Ci się coś zmienić. p.s Jak nazywał się ten ksiądz i gdzie go znajde (pomogło by mi to rozwiązać mój problem)??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 Zgadzam się z Laweciarzem, też nie czytam warunków rejestracji. Rzucam na nie okiem i to wszystko. A pomysł z ukrywaniem odnośników na które trzeba klikać jest też do du.., nie pomyślałeś chyba o osobach które korzystają z modemów i TPSA, którzy bardzo czesto mają przepustowość łącza 28kb(prosciej im zadac pytanie niz przeszukac archiwum). Ciesze sie także że jesteś bierzmowany i się chwalisz że ksiądz odp.... maniane. Ja nie miałem tej przyjemności i niestety nie mam bierzmowania. Jeśli boli Cię to że czesto są zadawane te same pytania(choć nie jesteś zmuszany aby na nie odpowiadać) to postaraj sie zostać moderatorem to może uda Ci się coś zmienić. p.s Jak nazywał się ten ksiądz i gdzie go znajde (pomogło by mi to rozwiązać mój problem)??? Po co odpowiadasz na problem, który został już rozwiązany ? :? Tak chwale się, że byłem bierzmowany... :? :? :? Zastanów się co <span style="color:red;">[ciach!]</span>lisz czasem... :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...