bzyku33 Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 Kupilem kompa na AM2 [*]AMD AMD Athlon 64 3200+ Orleans (2.0GHz) BOX /AM2/ [*]Galaxy Galaxy GeForce 7300GT (1.2ns, zalman) 256MB /128bit/ TV-out DVI- [*]Patriot Patriot 1GB (2x512MB) PC667 CL4 LLK [*]Samsung Samsung 250GB 7200rpm 8mb cache SATA-II i nie wiem czy ta zasilka bedzie dobra [*]Chieftec Chieftec 350W (350-101) 12cm Fan Chcialbym jeszcze aby ktos napisal cos o obudowie,czy jest funkcjonalna,czy sie nada itd.Z gory dzieki.Oto ta obudowa [*]ColorsIt ColorsIt 8017-C43 LCD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 zasiłka bedzie dobra. to porzadna delta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzyku33 Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 zasiłka bedzie dobra. to porzadna deltaA co z ta obudowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 Jak napisal poprzednik zasilka wystarczy. Bude kupilbym lepsza tymbardziej ze wywalisz zasilacz. Fajne i funkcjinalne budy z dobrym przewiewem :Antec, AeroCool, Chieftec, LianLI(drogie niestety), CoolerMaster, Tt Shark i Armor, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzyku33 Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 Tracer Phantom TRO-979 a ta moze byc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 Jak Ci sie podoba... :| Malo miejsca, male wentyle i srednie wykonczenie - Tracer. Bylo wiele tematow o wyborze obudowy wiec sugeruje przejzec ten dzial forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veilroth Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 tracer ujdzie - tak jak napisal orgiusz ja ze swojej strony szczerze polecam Ci aerocool - sa doskonale nie sugeruj sie jednak az tak bardzo naszymi opiniami - nieco inwencji, kreatywnosci i wysilku wlasnego a i z tracera mozna zrobic "helikopter" :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzyku33 Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 Dzieki za opinie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek123 Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 http://allegro.pl/item124965748_modecom_mc..._gw_3_lata.html co o tym sądzicie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 Najtanszy dobry zasilacz jaki warto kupowac jesli ktos nie jest pasjonatem fortonow z demobilu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D2mian Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 Ja tam używałem i chaliłem sobie ten zasilacz: http://zenfist.pl/pID/162.htm Bardzo cichy i dobrze wykonany! POLECAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 Kup tego chiefteca 350 i zapomnij o zasilaczu. Jaki dureń poleca Tracery? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geralt18 Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 Hej. Jaki zasilacz polecicie do mego sprzetu - ale chce taki przyszłościowy cena do 150zł?? który z tych dwóch lepszy? no chyba że znacie coś lepszego i w podobnej cenie. http://www.modecom.pl/product.php?id=186&pageNr= http://www.modecom.pl/product.php?id=283&pageNr=2 I dlaczego jak czytam nikt nie poleca seri FEEL?? z góry dzięki i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 A poszukać nie łaska? Ludzie prosze was, nie odpowiadajcie na takie pytania bo to się nie skończy. Użyj przycisku szukaj i własnego mózgu jeśli możesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 (edytowane) Lepszy z tych dwoch jest MC Feel to takie stadium przejsciowe juz nie codegen ale jeszcze nie zasilacz :D Z tanich zasilek dobre sa modecomy MC, Chiefteki GPS, i seasonic 330 http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=27034 [Edit] Ups Benito przepraszam wiecej juz nie bede ;) Edytowane 16 Września 2006 przez Michaelius Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geralt18 Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 (edytowane) przeczytałem już wystarczjąca dużo postów na ten temat, ale wolałem się zaptać. a forum jest po to aby pomagać a nie tylko pluć jadem. to zróbcie FAQ zasilaczy - co warto za ile pieniędzy i wtedy się skończą takie pytania. pozdrawiam i dzieki za pomoc aha i jeszcze pytanie Który z tych dwóch zasilaczy lepszy do mojego konfigu?? ModeCom MC-400 http://www.sirius.pl/komputery/towar_cenni...0W_PFC_ATX.html czy Chieftec 420W HPC-420-302-DF http://www.sirius.pl/komputery/towar_cenni...a_wentylat.html z góry dzięki za pomoc i pozdrawiam Edytowane 17 Września 2006 przez Geralt18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kit44 Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 (edytowane) Podepne sie do tematu jesli pozwolicie :oops: Mam pytanie bo chce kupic zasiłke dobra ale... Mysłałem o Chieftec'u bo w sumie ceny jeszcze najlepsze z tych dobrych zasiłek (tak myśle), ale nie wiem jaka moc wybrać :unsure: . Bo teraz na Megabajt 350 :mur: to po właczeniu lepszej gierki i podkreceniu proca i grafiki to mi sie dysk co kilka sekund wyłacza (jestem na 95% pewien ze to wina zasilacza). Wiec jaka moc wybrac do tego konfigu zeby to stykneło i jeszcze była jakas nadwyzka na przyszłość: Płyta główna: Gigabyte GA-7N400 Pro Proc - Athlon (Sempron - Thoroughbred-B) 2500+ - podkrecony na 2100MHz (czyli szyna na rowno z ramem) RAM - Twinmos 2x 512MB (nie podkrecany) Grafa - R9800Pro (podkrecany na tyle ile sie da :rolleyes: ) Dyski - WD 40 PATA i WD160 SATA DVD-ROM CD-RW pare wiatraków (4 + dodatkowy na grafie wpiety na płycie głównej) krata dzwiekowa + sieciówka WiFi hmm cos jeszcze pominołem ? Dodatkowo za jakis czas chciałbym dorzucic dodatkowy dysk na Sata i DVD-RW (zamiast CD-RW) Wiec jaki zasilacz mi polecicie chodzi mi przedewszystkim o moc - oraz jesli krtos wie cos o Chieftec'ach np takim: GPS-400AA-101A 400W. Chodzi mi o to czy kable sa dłuższe od tych co sa w tych smieciach standardowych - bo troche krótkie sa :blink: i czy wytarczy 350W, czy moze <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> lepiej 400 albo cos jeszcze mocniejszego? Chiefteca czy innej firmy ? Co mi polecicie zeby pociągneło taki sprzet oraz kable zeby było dużo molexów (bo teraz mam juz kilka rozgałeziaczy a i tak jest to mało) i zeby były długie - czy taki Chieftec jak ten wyzej spasi czy raczej <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> cos innego (oczywiscie jak najtaniej sie da) :wink: Bo w tych wszystkich tematach to akurat o długości kabli to nic nie pisze (albo nie zauważyłem). Pozdrawiam. :razz: PS. Dzieki Pageup :oops: Edytowane 20 Września 2006 przez Kit44 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 nie podales dosc istotnej sprawy: płyta główna :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 Nawet jak nie podał jeśli kupi sobie szefika GPS 350 to i tak wszystko da radę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 trolz ;] benito handluje chieftecami nie ufaj mu ;] klik klik2 klik3 500-600w masz w tej cenie nie płać za nalepke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeyoo Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 codziennie te same pytania: jaka zasilka?.. <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 forest Ty sobie nawet tak nie zartuj bo sie jeszcze ktos nabierze :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witaj Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 czesc ja pracuje w chieftecu i polecam ci obudowe bh01 + zasiłka 350. tak na powaznie to sam uzytkuje ten sprzet i jestem zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...