j@kubof Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 Mam problem z przegrywaniem dzwonków za pomocą Oxygena. Jestem podłączony kablem USB, jest on emulowany jako com, oxygen widzi telefon i czyta zawartości pamięci telefonu jak mu daje Read all aata , ale jak wsadziłem dzwonek do jakiegoś folderu i chce go wgrać dając Write all data to coś sie robi ale pliku nie ma na telefonie :( . Co robię źlę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 Jaki telefon :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@kubof Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 nokia 6060 a na kablu nie pisze jaki to dku znacie jakieś dobre forum o noki, gdzie dostanę odpowiedź? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cuba1986 Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 Masz demo ... Tylko w full wersji wgrasz cokolwiek Oxygenem. Spróbuj demko MobiMB Mobile Media Browser: http://www.logomanager.co.uk/php/myphone.php?mfr=Nokia&series=6060&x=42&y=8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...