Cinek91 Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 Witam!!!! Mam problem :). Chcailbmy kupic do swojego komputera chlodzenie wodne. Przeczytalem Poradnik - Jak Złożyc Pierwsze Wc na tym forum i wiele sie z tego dowiedzialem. W tym poradniku jest napisane ze gotowe zestawy sa drozsze i mniej wydajne. Jednak mam pytanie. Mam pierwszy raz stycznosc z chlodzeniem wodnym i boje sie ze sobie nie poradze przy zamontowaniu takiego chlodzenia.... Wiec lepiej chyba by bylo kupic jakis gotowy zestaw... Mam do wydania jakies 550 zl... Wiec doradzcie mi co mam kupic. Gotowy zestaw czy sam skladac?? . Z gory dzieki za pomoc. Pozdro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 Skladaj samemu.a jesli czujesz ze sobie nie poradzisz to poczekaj dwa miesiace wtym czasie poczytaj forum ew zapytaj innych userow i bedziesz mogl bezproblemowo zlozyc wymarzone WC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek91 Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 a moglbys poradzic mi jakie czesci mam kupic ;]. chcailbym z blokiem wodnym na procka( Pentium 4 socket 775) i na karte graficzna(GeForce 6600) Ale nie mam pojecia jakie czasci beda najlepsze.... :/. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 Bloki wodne Prison V2 GPU & CPU lub Realitynet Frost3 & Frost 2 gpu Chlodnica Cooltek Extream Pompka Coolriver rev2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek91 Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 Dzieki wielkie za pomoc:D:D:D:D: POZDRO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...