olo21 Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 WItam, mam pytanie odnośnie wgrywanie biosu. Zrobiłem sobie dyskietkę startową WIn 98, a bios umieściłem na dysku C w katalogu bios. Odpalam kompa z flopa, wpisuję C: a potem próbuję przejść do katalogu z biosem (cd bios) a tu wywala komunikat "Invalid directory". Jak wyświetliłem zawartość dysku C (dir) to pokazały się pliki których wogóle tam nie ma(pokazały się chyba te z dyskietki). Czym to może byś spowodowane, może tym że partycja C jest na NTFS? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 A od kiedy DOS widzi NTFS? Skopiuj bios na dyskietke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo21 Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 tak też zrobiłem;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...