Black Raider Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 PITer od razu zamiesc jakis komentarz, jak jest wykonana itp. bo sam sie mocno zastanawiam nad ta buda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Do mnie tez juz jedzie :) Fotki zrobie jak juz skoncze wszystko pieknie dopieszczac............czyli tak polowa marca :) UPDATE: Wlasnie dostalem powiadomienie z poczty ,ze moja buda jest do odebrania po 18:00 :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Raider Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Ja bym rzucil wszystko co mialbym do zrobienia i zabralbym sie odrazu za ta bude, jak ty tak mozesz czekac az do polowy marca:))). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 PANOWIE POWIEM TYLKO JEDNO : CUDO :twisted: :twisted: :twisted: Normalnie rozplywam sie przy tej budzie.Nie wiem ja to zrobie ale musze jeszcze wykombinowac te 300zl na podswietlenie.Chieftec i Enlight to przy tej budzie stare puszki po ogorkach (kto widzial pianiste ten wie :D ) BRAC NIE GADAC !!! Juz mam nawet nazwe dla mojej budy.Tadam Tadam ,Panie i Panowie - CRYSTAL CASE wyladowal :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Wlasnie skonczylem przekladac wszystkie klamoty z mojego wysluzonego Modecoma Feel V do tego akrylowego cudenka.Jesli chodzi o samo wykonanie to naprawdejest to kawal swietnej roboty.Zdjec narazie niebedzie bo musze najpierw dojsc do ladu ze wszystkimi kabelka szwedajacymi sie po budzie.W przyszlym tygodniu bede mial kase na podswietlenie......to dopiero sie bedzie dzialo :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Wlasnie skonczylem przekladac wszystkie klamoty z mojego wysluzonego Modecoma Feel V do tego akrylowego cudenka.Jesli chodzi o samo wykonanie to naprawdejest to kawal swietnej roboty.Zdjec narazie niebedzie bo musze najpierw dojsc do ladu ze wszystkimi kabelka szwedajacymi sie po budzie.W przyszlym tygodniu bede mial kase na podswietlenie......to dopiero sie bedzie dzialo :twisted: ale jestes niefajny. ja juz chce zobaczyc!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Wlasnie skonczylem przekladac wszystkie klamoty z mojego wysluzonego Modecoma Feel V do tego akrylowego cudenka.Jesli chodzi o samo wykonanie to naprawdejest to kawal swietnej roboty.Zdjec narazie niebedzie bo musze najpierw dojsc do ladu ze wszystkimi kabelka szwedajacymi sie po budzie.W przyszlym tygodniu bede mial kase na podswietlenie......to dopiero sie bedzie dzialo :twisted: ale jestes niefajny. ja juz chce zobaczyc!! Wybacz mi prosze,ale narazie naprawde mam taki bajzel ze ojoj :)obiecuje ze fotki beda w przyszlym tygodniu ,a moze nawet juz w poniedzialek. p.s - jutro pewnie PITer dostanie swoja bude i obiecal ze porobi kilka fotek :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Ajajajaj pokazujcie no ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 Obudowe dostalem, fotki pod tym adresem http://www.gral.pl/~piter/obudowa_akryl/ jakość obudowy ? Taka sobie, myslalem ze bedzie lepsza , z tylu panel byl pekniety, za malo srubek, karty PCI ciezko sie przykrece (trzeba wyginać sledzie), dioda podswietlajaca miala byc niebieska jest jakas smierdzaca pomarańczowa, zaslepka od gniazd od plyuty głównej nie pasuje nie da sie jej zamontować, hmm nie wiem co mysleć o tej budzie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 A i jeszcze mocoanie plyty jest koszmarne i jednorazowe jakies srubki z plastikiem który zaraz peka i jeszcze nie pasuje do mojej plyty :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 heh, zdjecia wygladaja niezle... ale z tego co mowisz to kapa :? update... Powiedz mi jak to jest z ta obudowa: - na jakiej zasadzie jest mocowana boczna scianka - czy latwo mozna ja demontowac? - jak mocowane sa napedy 5.25? - czy cala konstrukcja jest sztywna? - jak sie ma halas w porownaniu z blaszakiem? - czy jest warta swojej ceny to nie pytam ale powiedz ;) i jeszcze jedno - zasilke kleiles czy skrecales i jak mozesz to jakies sugestie bo bede robil taka sama w weekand. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 heh, zdjecia wygladaja niezle... ale z tego co mowisz to kapa :? update... Powiedz mi jak to jest z ta obudowa: - na jakiej zasadzie jest mocowana boczna scianka - czy latwo mozna ja demontowac? - jak mocowane sa napedy 5.25? - czy cala konstrukcja jest sztywna? - jak sie ma halas w porownaniu z blaszakiem? - czy jest warta swojej ceny to nie pytam ale powiedz ;) i jeszcze jedno - zasilke kleiles czy skrecales i jak mozesz to jakies sugestie bo bede robil taka sama w weekand. -Boczna scianka jest mocowana na 4 srubach -Napedy sa mocowane w tradycyjny sposób -Obudowa jest bardzo sztywna, myslalem ze bedzie gorzej -Co do hałasu cieżko jest mi powiedziec :( -warta ceny jest, wedlug mnie ma kilka niedociagniec które sie objawiaja jedynie podczas montarzu wiec nie ma co narzekać A co do zasilki to skrecalem ja srubami ale musze zrobic ja jeszcze raz, nie pasuje do obudowy (kazdej) jest za duza Jeszcze jeden minus to za małą ilosc srubek w komplecie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponury Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 Milutkie....:D Bardzo przyjemnie to wygląda ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 Jeszcze musze kupic wentylatory i grile :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 Hej... a ten dysk to tak sobie tylko lezy na tej półce? Nie boisz sie, że spadnie, jak ruszysz obudową? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 Jest przykrecony od dolu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 juz wiem na co zbieram siano :D tzn juz wiem dlaczego nie bede jadl w next month. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 Ten gość co to robi odwala kawał dobrej roboty, trzeba przyznać że buda wygląda fenomenalnie 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 No ja zaraz jade do 4max'a po swiecace wentyle.Katoda bedzie niestety dopiero w przyszlym miesiacu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 drogie te swiecace wentyle :( jedynie PC cooler ma tanio po 28zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 drogie te swiecace wentyle :( jedynie PC cooler ma tanio po 28zł Tak ale zalezalo mi bardzo na wentylach podswietlanych tylko na niebiesko a te wszystkie inne SPIRE i EVERCOOL'e sa rozno kolorowe. Kupilem 4xNeon Led Fan od Coolermastera i wszystko cacy chlodzi i wyglada zabojczo :twisted: Jeszcze tylko zimna katoda i bedzie cud ,miod i orzeszki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 ile placiles za wentyle ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 ile placiles za wentyle ? 45zl za sztuke Update : Kupilem tez 8 grill'ow 80x80,po 2 na kazdy wentyl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Zwykle czy laserowo wycinane ? masz jakies fotki obudowy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Zwykle czy laserowo wycinane ? masz jakies fotki obudowy ? Zwykle grille po 5zl/szt.Co do fotek to moze jutro kumpel wpadnie do mnie z cyfrakiem ,to popstrykam kilka fotek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 I doopa.Narazie w 4max'ie nie maja zimnych katod i musze czekac az beda mieli dostawe. p.s- PITer masz zamiar oswietlic ta bude roznymi kolorkami czy zdecydujesz sie na jeden. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 jeden max 2 kolory ale mocno jej nie chce oswietlać, katoda odpada, dam jakies diodyi swiecace wentylatory kolory to niebieski i moze czerwony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Ja tez chcialem delikatnie ja podswietlic,ale jak zobaczylem te 4 Cooolermastery w akcji to mnie wzielo i postanowilem zrobic sobie z kompa lampke nocna z zastosowaniem katody :) W poniedzialek biore sie za mod napedu DVD http://www.moded-kompz.net/?name=Mods&id=23 ,a pozniej moze jeszcze wezme sie za myche http://www.moded-kompz.net/?name=Mods&id=37 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...