Skocz do zawartości
PITer

Obudowa z akrylu za 220zł zobacz to!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Do mnie tez juz jedzie :) Fotki zrobie jak juz skoncze wszystko pieknie dopieszczac............czyli tak polowa marca :)

UPDATE:

Wlasnie dostalem powiadomienie z poczty ,ze moja buda jest do odebrania po 18:00 :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PANOWIE POWIEM TYLKO JEDNO : CUDO :twisted: :twisted: :twisted:

Normalnie rozplywam sie przy tej budzie.Nie wiem ja to zrobie ale musze jeszcze wykombinowac te 300zl na podswietlenie.Chieftec i Enlight to przy tej budzie stare puszki po ogorkach (kto widzial pianiste ten wie :D ) BRAC NIE GADAC !!!

Juz mam nawet nazwe dla mojej budy.Tadam Tadam ,Panie i Panowie - CRYSTAL CASE wyladowal :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wlasnie skonczylem przekladac wszystkie klamoty z mojego wysluzonego Modecoma Feel V do tego akrylowego cudenka.Jesli chodzi o samo wykonanie to naprawdejest to kawal swietnej roboty.Zdjec narazie niebedzie bo musze najpierw dojsc do ladu ze wszystkimi kabelka szwedajacymi sie po budzie.W przyszlym tygodniu bede mial kase na podswietlenie......to dopiero sie bedzie dzialo :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wlasnie skonczylem przekladac wszystkie klamoty z mojego wysluzonego Modecoma Feel V do tego akrylowego cudenka.Jesli chodzi o samo wykonanie to naprawdejest to kawal swietnej roboty.Zdjec narazie niebedzie bo musze najpierw dojsc do ladu ze wszystkimi kabelka szwedajacymi sie po budzie.W przyszlym tygodniu bede mial kase na podswietlenie......to dopiero sie bedzie dzialo  :twisted:

ale jestes niefajny. ja juz chce zobaczyc!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wlasnie skonczylem przekladac wszystkie klamoty z mojego wysluzonego Modecoma Feel V do tego akrylowego cudenka.Jesli chodzi o samo wykonanie to naprawdejest to kawal swietnej roboty.Zdjec narazie niebedzie bo musze najpierw dojsc do ladu ze wszystkimi kabelka szwedajacymi sie po budzie.W przyszlym tygodniu bede mial kase na podswietlenie......to dopiero sie bedzie dzialo  :twisted:

ale jestes niefajny. ja juz chce zobaczyc!!

Wybacz mi prosze,ale narazie naprawde mam taki bajzel ze ojoj :)obiecuje ze fotki beda w przyszlym tygodniu ,a moze nawet juz w poniedzialek.

p.s - jutro pewnie PITer dostanie swoja bude i obiecal ze porobi kilka fotek :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obudowe dostalem, fotki pod tym adresem http://www.gral.pl/~piter/obudowa_akryl/

jakość obudowy ? Taka sobie, myslalem ze bedzie lepsza , z tylu panel byl pekniety, za malo srubek, karty PCI ciezko sie przykrece (trzeba wyginać sledzie), dioda podswietlajaca miala byc niebieska jest jakas smierdzaca pomarańczowa, zaslepka od gniazd od plyuty głównej nie pasuje nie da sie jej zamontować, hmm nie wiem co mysleć o tej budzie :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh, zdjecia wygladaja niezle... ale z tego co mowisz to kapa :?

update...

Powiedz mi jak to jest z ta obudowa:

- na jakiej zasadzie jest mocowana boczna scianka - czy latwo mozna ja demontowac?

- jak mocowane sa napedy 5.25?

- czy cala konstrukcja jest sztywna?

- jak sie ma halas w porownaniu z blaszakiem?

- czy jest warta swojej ceny to nie pytam ale powiedz ;)

i jeszcze jedno - zasilke kleiles czy skrecales i jak mozesz to

jakies sugestie bo bede robil taka sama w weekand.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh, zdjecia wygladaja niezle... ale z tego co mowisz to kapa :?

update...

Powiedz mi jak to jest z ta obudowa:

- na jakiej zasadzie jest mocowana boczna scianka - czy latwo mozna ja demontowac?

- jak mocowane sa napedy 5.25?

- czy cala konstrukcja jest sztywna?

- jak sie ma halas w porownaniu z blaszakiem?

- czy jest warta swojej ceny to nie pytam ale powiedz ;)

i jeszcze jedno - zasilke kleiles czy skrecales i jak mozesz to 

jakies sugestie bo bede robil taka sama w weekand.

-Boczna scianka jest mocowana na 4 srubach

-Napedy sa mocowane w tradycyjny sposób

-Obudowa jest bardzo sztywna, myslalem ze bedzie gorzej

-Co do hałasu cieżko jest mi powiedziec :(

-warta ceny jest, wedlug mnie ma kilka niedociagniec które sie objawiaja jedynie podczas montarzu wiec nie ma co narzekać

A co do zasilki to skrecalem ja srubami ale musze zrobic ja jeszcze raz, nie pasuje do obudowy (kazdej) jest za duza

Jeszcze jeden minus to za małą ilosc srubek w komplecie :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

drogie te swiecace wentyle :( jedynie PC cooler ma tanio po 28zł

Tak ale zalezalo mi bardzo na wentylach podswietlanych tylko na niebiesko a te wszystkie inne SPIRE i EVERCOOL'e sa rozno kolorowe.

Kupilem 4xNeon Led Fan od Coolermastera i wszystko cacy chlodzi i wyglada zabojczo :twisted: Jeszcze tylko zimna katoda i bedzie cud ,miod i orzeszki :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tez chcialem delikatnie ja podswietlic,ale jak zobaczylem te 4 Cooolermastery w akcji to mnie wzielo i postanowilem zrobic sobie z kompa lampke nocna z zastosowaniem katody :) W poniedzialek biore sie za mod napedu DVD http://www.moded-kompz.net/?name=Mods&id=23 ,a pozniej moze jeszcze wezme sie za myche http://www.moded-kompz.net/?name=Mods&id=37

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi