czarnablondi Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 (edytowane) Przed chwilą oglądałam na programie "more tv" film. Kiedy podłaczałam kabelek żeby głos działął zawiesił mi sie komputer, a gdy go właczyłam nie umiałam już właczyć more tv, bo wyskakuje błąd... "Nie znaleziono karty TV z chipstem BT848,...,...,...,...Inna przczyna błedu jest także wpis w rejestrze Windows:......, który nazleży usunąć" Usunęłam ten wpis ale jest tak samo. I nie wiem co zrobić, żeby znowu to zaczeło działać. Edytowane 9 Września 2006 przez czarnablondi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 1. Zmień temat, aby był bardziej znaczący - mówił, że problem dotyczy tunera TV / programu. 2. Spróbuj zainstalować/ustawić program od nowa. 3. Sprawdź, czy karta jest widoczna w Menedżerze urządzeń. Jeśli jest, to kliknij prawym klawiszem myszy, wybierz "Odinstaluj" i uruchom ponownie komputer. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 Poszukaj tego wpisu w rejestrze i sprawdź ścieżke do more (zazwyczaj ona się krzaczy popraw i more ruszy). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...