Skocz do zawartości
lucasdzw

Dymek - Info O Sli Dla 7600gt

Rekomendowane odpowiedzi

Podobny problem mam.

Wiec wyglada to tak:

zainstalowalem GF6200 Galaxy (wczesniej mialem karte ATI) i... nie moge odtworzyc ZADNEGO pliku video (zadego formatu).

Na dodatek - wiesza mi sie w tym momencie caly system i nawet nie moge "normalnie" wylaczyc kompa (jedynie magiczny przycisk dziala).

Po odinstalowaniu sterownikow nVidia (probowalem juz chyba wszystkich mozliwych wlacznie z oryginalnymi) problem znika. Na tych standartowych z XP (no ale na tych to w nic nie moge pograc) juz z plikami video problemu nie ma.

W czym rzecz?

Aaa... jeszcze cos takiego jak na obrazku mi sie pojawia przy ikonie nVidia w tray`u....

"...Ksztaltowanie obrazu SLI przez wiele PG zostalo zmienione na ksztaltowanie przez niezalezny PG, poniewaz jedna z kart SLI zostala wyjeta..."

Nie wiem z czym to "jesc" (mam tylko jedna k.graf.)... Dzieki za pomoc z gory

Po formacie... wiec wygladalo do pewnego momentu ok. Ale... po restarcie (zaladowal nowe sterowniki graf.) dalej to samo...

Z tym SLI nie wiem jak wylaczyc - nie mam takiej opcji w panelu GF

post-143056-1162711704.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi