lucasdzw Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 (edytowane) JAk mozńa wyłączyć taki dymek który pokazuje sie o po każdym włączeniu winodwsa?? Pisze costam o SLI - a ja posiadam jedna kartęnvidia.bmp Edytowane 9 Września 2006 przez lucasdzw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anx239 Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 W najnowszych sterownikach 91.47 już się to nie pokazuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wibog73 Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Podobny problem mam. Wiec wyglada to tak: zainstalowalem GF6200 Galaxy (wczesniej mialem karte ATI) i... nie moge odtworzyc ZADNEGO pliku video (zadego formatu). Na dodatek - wiesza mi sie w tym momencie caly system i nawet nie moge "normalnie" wylaczyc kompa (jedynie magiczny przycisk dziala). Po odinstalowaniu sterownikow nVidia (probowalem juz chyba wszystkich mozliwych wlacznie z oryginalnymi) problem znika. Na tych standartowych z XP (no ale na tych to w nic nie moge pograc) juz z plikami video problemu nie ma. W czym rzecz? Aaa... jeszcze cos takiego jak na obrazku mi sie pojawia przy ikonie nVidia w tray`u.... "...Ksztaltowanie obrazu SLI przez wiele PG zostalo zmienione na ksztaltowanie przez niezalezny PG, poniewaz jedna z kart SLI zostala wyjeta..." Nie wiem z czym to "jesc" (mam tylko jedna k.graf.)... Dzieki za pomoc z gory Po formacie... wiec wygladalo do pewnego momentu ok. Ale... po restarcie (zaladowal nowe sterowniki graf.) dalej to samo... Z tym SLI nie wiem jak wylaczyc - nie mam takiej opcji w panelu GF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndiX Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 na te dymki, pomaga wyrzucenie z rejestru wpisow nvidii, uruchamiajacych te cale "control center" czy jak to sie nazywa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wibog73 Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Ale to u mnie nie chodzi o ten "dymek" ;) Jak instaluje sterowniki (jakiekolwiek) nie moge odtworzyc plikow video.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...