eRazel Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 moj znajomy ma spory problem z x700 od sapphire zakupił go niedawno i wszytko działa bez strownikow, tzn włącza sie winda itp jednak gdy zainstaluje stery (te z zestawu) to komp sie uruchamia, ale w momencie gdy ma wejsc do pulpitu to obraz jest czarny i nic...sciągał tez jakies nowsze sterki i tez lipa po kilku restartach mozna wejsc do "poprzednich ustawien windowsa" jednak wogóle nie ma zainstalowanych sterow ( a minute temu instalował) jego mobo to jakies msi, ale jakie to dokładnie nie wiem wg mnie to wina chyba sterow jak wiecie cos na ten temat to sie podzielcie bo pasuje mu pomoc :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 A jaka mial wczesniej grafe?? Po kazdej zmianie grafy powinno sie zrobic formata, lub chociaz przeczyscic system DriverCleanerem. Zwłaszcza po zmianie z nV na ATI. PS: Nie ponawiaj pytan ktore podales w innym temacie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eRazel Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 mial wczesniej 9600pro formata robil a mozliwe jest ze sie rdzen posypał? bo tak mi powiedziala jedna osoba... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Mi to wyglada na uszkodzona karte graficzna.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Byłem właśnie u tej osoby :) komp po zainstalowaniu sterów albo nie wstaje wogóle, albo przy ładowaniu windy leci zwiecha, albo dochodzi do windy - wysypują się artefakty i albo freez albo reset...:| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 A jaki zasilacz?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eRazel Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 300 albo 350 feel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 350 feel... ale to nie to... wcześniej nie wstawała ta karta m.in. na fortronie 400... chyba że się sapphire z msi nie lubi...bo to już drugie mobo tej firmy z którym są takie problemy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eRazel Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 (edytowane) 350 feel... ale to nie to... wcześniej nie wstawała ta karta m.in. na fortronie 400... chyba że się sapphire z msi nie lubi...bo to już drugie mobo tej firmy z którym są takie problemy... nie wiem jakie mobo ma łuco, ale do niego wpadne jeszcze dzis sprawdzic tego radka, jak nie pomoze to odsyłam Edytowane 10 Września 2006 przez eRazel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...