L.Asten Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Przepraszam jeśli już był taki temat, ale szukałem i nie znalazłem. Otóż, czy można ustawić przy wysyłaniu PW aby domyślnie była zaznaczona opcja "Dodaj kopię tej wiadomości do folderu wysłanych wiadomości", bo czasami zapominam sobie ją zaznaczyć i potem nie wiem, czy odpisałem danej osobie czy nie :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 (edytowane) Kłamiesz bo było.... ;] Na dole masz kwadracik "dodaj kopię tej wiadomości do folderu wysłanych" i kliknij na nim. EDIT: Kurcze, przepraszam, rzeczywiście nie zrozumiałem tego. Jeżeli trzeba usuńcie mój post. Mogłeś to też napisać w temacie o PPC.PL. Edytowane 10 Września 2006 przez Grzechu_1990 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Kłamiesz bo było.... ;] Na dole masz kwadracik "dodaj kopię tej wiadomości do folderu wysłanych" i kliknij na nim. chyba nie zrozumieles pytania................. a opcji takiej nie ma, troche denerwujace, ale co zrobic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.Asten Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Kłamiesz bo było.... ;] Na dole masz kwadracik "dodaj kopię tej wiadomości do folderu wysłanych" i kliknij na nim. Niemożliwe :wink: Tak jak kszonek napisał chyba nie zrozumiałeś pytania B-) Ja właśnie chcę żeby ten kwadracik był domyślnie zaznaczony bo sam zapominam go czasami zaznaczyć i jest wówczas problem <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Domyślnie nie można tego zrobić z automatu. Postaram się sprawdzić czy w ogóle jest taka możliwość programowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 Podepnę się pod topic ;) Przydałaby się mała poprawka jeślichodzi o przechodzenie do x strony. PO prostu po naciśnięciu Enter mógłby się automatycznie nacisnąć button Idź! Mam nadzieję, że nie zakręciłem za bardzo :D Pozdrawiam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 Domyślnie nie można tego zrobić z automatu. Postaram się sprawdzić czy w ogóle jest taka możliwość programowa. nie wiem czy z automatu czy z jakiegos moda, ale na forum gdzie moder moze bluzgac na userow wysylane PM sa zapisywane w outboxie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 Własciwie to wystarczy w kodzie kazdej skórki zaznaczyc tą opcję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 W Panelu kontrolnym w ustawieniach są 2 nowe opcje pozwalające na domyślne zaznaczenie i zapisywania i śledzenia PW wychodzących. Bardzo zachęcam do przetestowania i zdania raportu czy działa ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 Działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 Potwierdzam system działa i automatycznie zaznacza te pola. Jak mówiłeś, tak zrobiłeś, gratulacje Marco. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 Potwierdzam system działa i automatycznie zaznacza te pola. Jak mówiłeś, tak zrobiłeś, gratulacje Marco. Na desercie, invision, darkness'ie, charcoal'u i roog'u nie działa. Opcje do ustawienia się pojawiły, natomiast pożądanego efektu nie dają. Działa tylko na pure i pure-blue. BTW, ja tylko uprzejmie donoszę. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 Na desercie, invision, darkness'ie, charcoal'u i roog'u nie działa. Opcje do ustawienia się pojawiły, natomiast pożądanego efektu nie dają. Działa tylko na pure i pure-blue. BTW, ja tylko uprzejmie donoszę. :wink: z przykroscia musze potwierdzic :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 Czy jak powiem, że nie mam absolutnie żadnego pojęcia czemu to będzie mi wybaczone ;) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 Nie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 Jednak już wiem. Zapomniałem o załadowaniu tablicy ze zmiennymi w pozostałych skinach które tego wymagały. Sprawdźcie teraz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 Jednak już wiem. Zapomniałem o załadowaniu tablicy ze zmiennymi w pozostałych skinach które tego wymagały. Sprawdźcie teraz :) dziala ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 Widzisz marco? Gdybysmy Ci wybaczyli to bys nie znalazl :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 Czy jak powiem, że nie mam absolutnie żadnego pojęcia czemu to będzie mi wybaczone ;) ?jaki z tego morał- nie odpuszczać adminom :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiarz_1987 Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 jaki z tego morał- nie odpuszczać adminom :wink: By oni na nie przestali odpuszczac bo wtedy polowa forum bedzie miała faq do pisania aby procenty sciepnac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...