SpiderMAN Opublikowano 28 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2002 Nie wyświetlaja mi się czcionki w menusach i ogólnie kicha. Sprzęt widać w podpisie. Detonatory 28.90. Nie mam pojecia co jest nie tak jak trzeba. Pleas HELP FAST!!!! :( :? :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2002 Padles ofiara Win XP pewnie. Tam sa takie problemy, musisz instalnac patha. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 28 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2002 Qfa, to jest chyba forum hard, a nie software !? :evil: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 28 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2002 Nie wyświetlaja mi się czcionki w menusach i ogólnie kicha. Sprzęt widać w podpisie. Detonatory 28.90. Nie mam pojecia co jest nie tak jak trzeba. Pleas HELP FAST!!!! :( :? :roll:Co fakt to fakt. Forum jesy o sprzecie i ewentualnym jego podkrecaniu. No ale znaj moje dobre serce i jak chcesz dostac patcha ktory rozwiaze Twoj problem to napisz do mnie to wysle Ci go poczta.[/url] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kap00ch Opublikowano 28 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2002 zaczyna mnie to powoli wqr**** ze tu sie tlyko o GTA pisze :) paranoja GTA GTA jak przkupki na targu...sam go nie mam i zly jestem:P a tak juz pliz nie piszcie o tym GTA :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2002 Nie wyświetlaja mi się czcionki w menusach i ogólnie kicha. Sprzęt widać w podpisie. Detonatory 28.90. Nie mam pojecia co jest nie tak jak trzeba. Pleas HELP FAST!!!! :( :? :roll:Przejżał byś koleś istniejące tematy a nie zakładał nowy to byś wiedzał w czym rzecz. :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sława Opublikowano 28 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2002 Dobra..Wiem ze to jest wk******jące ale ....mam ten sam problem..:)Prosze pomuszcie.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 28 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2002 wszystko jest wyjasnione w watku gta 3d takze po cholere zakladac nowe tematy do tej zasranej gry.. za przeproszeniem. kufa ludzie.. pomyslunku troche ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...