Skocz do zawartości
M4TEUSZ

Nowa Karta Na Agp, Czy Cały Komp?

Rekomendowane odpowiedzi

@Kean

O co ty do mnie pijesz ? :| @M4TEUSZ wyraźnie napisał, że środki na wymianę sprzętu mu się powiększyły i może kupić to co napisał. No to mu odpowiedziałem, że zestawik 1 klasa... Owszem wiem co to ograniczony budżet... Jak widać w profilu mam 16 lat i rzadko mam jakąś kaskę, żeby coś wymienić w kompie...

By the way, @M4TEUSZ od kiedy to istnieją kostki 666 Mhz ? :] Devil edition ? ^^

Edytowane przez Lanc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

By the way, @M4TEUSZ od kiedy to istnieją kostki 666 Mhz ? :] Devil edition ? ^^

Właśnie nie istnieją i w tym problem. Założę się, że z marketingowego punktu widzenia, piekielne kostki sprzedawały by się znakomicie :]

Co do płytki to zwyczajnie nie wydaje mi się by te 50zł było warte mordowania się z jakimś asrockiem, na którym zresztą wg. PCLaba wykręcę z procka 500MHz mniej niż na gigabycie

Termin złożenia kompa niestety został odsunięty o parę tygodni, mam niestety ważniejszą rzecz na głowie: pracę magisterską do poprawy :( A już było tak pięknie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i się z powyższym problemem uwinołem :)

Tak więc mam zamiar dzisiaj złożyć zamówienie na:

Proc: Intel core2duo E6300 BOX - liczę na 2,8GHz :twisted:

Mobo: Gigabyte 945P-S3 - liczę że płyta mi to zagwarantuje, choć 400MHz FSB to baaardzo dużo

pamięć: 1x1GB DDR2 667MHz GoodRam - wiem że dual byłby coś tam szybszy ale zaoszczędze na tej kości ładne parędziesiąt zł.

Grafa: GF7600GT 256MB Asus 560/1400, jakoś nie mam zufania do galaxy, miałem od nich już kartę i po tygodniu już jej niemiałem, a różnica w cenie nie jest wielka

reszta zostaje

Tak więc jak ktoś ma coś przeciwko temu zestawowi niech powie teraz lub zamilknie na wieki :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

btw jakie chlodzenie ma ten asus ?

Dołączona grafika

Na ciche to raczej nie wygląda :? i zalmanik na galaxy byłby o wieeele lepszy, no nic mam jeszcze parę godzin do zastanowienia, a jak tam reszta zestawiku? Czy może lepiej kupić 2x512 533MHz dual czy 1x1GB 667MHz, oczywiście po obniżce cen momentalnie dołożę pamięci do 2GB ? Może jest w cenie ok 350zł jakaś lepsza płyta od tego gigabyte'a?

EDIT: Zamiast tego 7600GT chyba wezmę 7900GS - Stać mnie :)

Edytowane przez M4TEUSZ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi