Kean Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 @Lanc wiesz co to znaczy ograniczony budzet? bo po Twojej wypowiedzi wydaje mi sie ze nie wiesz kazdy moze napisac zeby brac X6800, Asus P5W DH 8GB ramu i 2x 7950GX2... ale co z tego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 (edytowane) @Kean O co ty do mnie pijesz ? :| @M4TEUSZ wyraźnie napisał, że środki na wymianę sprzętu mu się powiększyły i może kupić to co napisał. No to mu odpowiedziałem, że zestawik 1 klasa... Owszem wiem co to ograniczony budżet... Jak widać w profilu mam 16 lat i rzadko mam jakąś kaskę, żeby coś wymienić w kompie... By the way, @M4TEUSZ od kiedy to istnieją kostki 666 Mhz ? :] Devil edition ? ^^ Edytowane 14 Września 2006 przez Lanc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 By the way, @M4TEUSZ od kiedy to istnieją kostki 666 Mhz ? :] Devil edition ? ^^Właśnie nie istnieją i w tym problem. Założę się, że z marketingowego punktu widzenia, piekielne kostki sprzedawały by się znakomicie :] Co do płytki to zwyczajnie nie wydaje mi się by te 50zł było warte mordowania się z jakimś asrockiem, na którym zresztą wg. PCLaba wykręcę z procka 500MHz mniej niż na gigabycie Termin złożenia kompa niestety został odsunięty o parę tygodni, mam niestety ważniejszą rzecz na głowie: pracę magisterską do poprawy :( A już było tak pięknie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 No to w tym czasie ceny pewnie spadną ;] Powodzenia z tą pracą ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 No i się z powyższym problemem uwinołem :) Tak więc mam zamiar dzisiaj złożyć zamówienie na: Proc: Intel core2duo E6300 BOX - liczę na 2,8GHz :twisted: Mobo: Gigabyte 945P-S3 - liczę że płyta mi to zagwarantuje, choć 400MHz FSB to baaardzo dużo pamięć: 1x1GB DDR2 667MHz GoodRam - wiem że dual byłby coś tam szybszy ale zaoszczędze na tej kości ładne parędziesiąt zł. Grafa: GF7600GT 256MB Asus 560/1400, jakoś nie mam zufania do galaxy, miałem od nich już kartę i po tygodniu już jej niemiałem, a różnica w cenie nie jest wielka reszta zostaje Tak więc jak ktoś ma coś przeciwko temu zestawowi niech powie teraz lub zamilknie na wieki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Luk3 Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 (edytowane) galaxy kosztuje 560 :] a palit jeszcze taniej :) ale ty pewno o palicie to nawet slyszeć nie chcesz :] pamiętaj że zawsze jest gwara :wink: btw jakie chlodzenie ma ten asus ? Edytowane 21 Września 2006 przez Luk3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 (edytowane) btw jakie chlodzenie ma ten asus ? Na ciche to raczej nie wygląda :? i zalmanik na galaxy byłby o wieeele lepszy, no nic mam jeszcze parę godzin do zastanowienia, a jak tam reszta zestawiku? Czy może lepiej kupić 2x512 533MHz dual czy 1x1GB 667MHz, oczywiście po obniżce cen momentalnie dołożę pamięci do 2GB ? Może jest w cenie ok 350zł jakaś lepsza płyta od tego gigabyte'a? EDIT: Zamiast tego 7600GT chyba wezmę 7900GS - Stać mnie :) Edytowane 21 Września 2006 przez M4TEUSZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...