krzyz Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 dostalem w spadku jaks taka karte tv terra menadzer urzadzen wykrywa ja jako inne urzadzenia i so dwie jakies mozliwosci kontroler multimediow i urzadzenie pci bore aktyualizuj sterownik wskazuje folder ale nic nie wynajduje, strowniki TerraTV_App_Drv_3.23_2000_XP.exe system windows xp wiem ze moze nie zabardzo wiadomo o co chodzi ale moze mial ktos ten sam problem :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dinsdale Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 (edytowane) Jeśli karta ma chipset z rodziny Bt8xx a twoje oryginalne sterowniki nie działają to ściągasz sterowniki z tej strony: http://btwincap.sourceforge.net/ i instalujesz. Edytowane 10 Września 2006 przez dinsdale Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyz Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 dzieki dinsdale za odpowiedz ale jednak to nie na moja glowe taka zabawa zaczekam az kumpel wroci temat do kasacji jak mozna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...