Guest985623 Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 zgadzam sie z wieloma aspektami twojej virtualnej analizy ... a poniewaz zdaje sobie sprawe z ww faktow wspominanie o jakimkolwiek bolu i niemoznosci pogodzenia sie z pewnymi rzeczami wydaje mi sie bezpodstawne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Skomentuje to jednym slowem-BYLO :P. BTW fasjnie sie forum rozjechalo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamerek Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 to ośla łączka... wszystko sie może zdarzyć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 widze ze dzieci znalazly zajecie bawcie sie dobrze ... typowy przyklad dziecinady co jest gorsze bezsensowny topic czy takie demonstracje glupoty ? tak przynajmniej ja sie bawie znakomicie :P :twisted: TAKIE COS JUZ BYLO BTW jak tak to cie denerwuje nie musisz zagladac do tego topicu albo lepiej wogule nie zagladaj na forum tweak :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 eee stare, juz to BYLO :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ya23 Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 już wiem jak coniektórzy zdobywają w szybkim czasie dużą ilość postów... wy... ten bezsensowny topic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 A ja wcześniej tego nie przeczytałem na forum ;) więc dla mnie nie było :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysioo Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 taaaaaa byl0 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 ja mowia ze bylo to ja tez powiem BYŁO :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 heh, duupa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darch Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Nie wiem czy ktoś zuwazył ale to już było ,nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Nie wiem czy ktoś zuwazył ale to już było ,nie? duzo osob to zauwazylo :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...