Imperator Kret Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 (edytowane) Aukcja Coś takiego znalazłem na allegro, wypada o 1* lepiej(Delta T z linków w aukcji) niż Storm :blink: W sumie już trochę siedzę w chłodzeniu wodnym(żeby nie napisać "siedzę w WC" :lol: ), ale jeszcze o tym bloku nie słyszałem. Jest w miarę tani(w porównaniu np ze Stormem) a wydajność mnie zaskoczyła. Czy ktoś może o tym bloku coś napisać? Edytowane 10 Września 2006 przez Puma[JFK] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Jak przeglądalem allegro wczoraj to też mnie zdziwil ten fakt ze jest o 1*C lepszy :blink: :blink: fajny blok, nie ma co :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Ten blok sprzedaje user z naszego forum - Zaba 26, wiec chyba dobrym wyjsciem bedzie napisac do niego PM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Kurde, gdybym nie kupił tego PX'a to bym brał ten blok. Niech ktoś go kupi i pośle do jet-pc na test :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 (edytowane) pare recek: http://www.caseumbau.de/index.php?page=test302/test302_4 http://pcmoddingmy.com/e107_plugins/conten...php?content.215 Slyszalem juz o tym bloku, ale jakos nie zwrocil mojej uwagi. Spod niezbyt rewolucyjny - ale widac ze na oko ciezko sie "ocenia" :wink: edit: juz jest moj btw :] matrwi mnie tylko kwestia zlaczek, tam sa otwory 1/8''. Gdzie mozna dostac zlaczki na takim gwincie? (NK12), a jesli nie to chociaz przejscia na inny gwint. Edytowane 10 Września 2006 przez aerial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 edit: juz jest moj btw :] matrwi mnie tylko kwestia zlaczek, tam sa otwory 1/8''. Gdzie mozna dostac zlaczki na takim gwincie? (NK12), a jesli nie to chociaz przejscia na inny gwint. OT Przeslij do mnie to Ci przegwintuje na 1/4" za free. Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Tylko,że tutaj krociec jest bardzo blisko O-ringu tak amo jak w moim bloczku również z gwintami 1/8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Tylko,że tutaj krociec jest bardzo blisko O-ringu tak amo jak w moim bloczku również z gwintami 1/8 0.125 cale = 0.3175 cm Wychodzi ze powiekszenie na 1/4'' 0.15875cm w strone oringu, wzgledem tego co jest teraz. Chyba da rade. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 (edytowane) Jak cos będzie nie tak to zrobie gwint do pewnej wysokości tak, żeby otwory zostały po staremu. PS - aerial - tak sie tego nie liczy ;) Edytowane 10 Września 2006 przez Grzechu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 (edytowane) Nie mam obcenie czasu zakladac bloku (najwczesniej weekend), ale jest calkiem ladny :-P Thx dla Grzecha, ladnie sie nim "zajal". Edytowane 20 Września 2006 przez aerial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaba1978 Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 Ladny ten bloczek :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 (edytowane) tu fotka przed składaniem :) Chyba bliżej zainteresuje się mosiądzem :wink: Edytowane 21 Września 2006 przez Grzechu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 No bardzo łądnie to wyglada jednak tylko przez kilka dni, niestety mosiadz szybko sniedzieje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 No bardzo łądnie to wyglada jednak tylko przez kilka dni, niestety mosiadz szybko sniedzieje...Zyc szybko, umierac mlodo :wink: Jutro jak dobrze pozakladam i porownam do x2p. Natazie nic zesniedzialo, ale fakt z czasem mosiadz troche sie "psuje". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 Przed wysyłką wypolerowałem mosiądz płynem chroniącym przed śniedzeniem więc jest szansa że błysk utrzyma się dłużej :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 (edytowane) Wstepne testy bloczku. Dolne to MF1, gorne to X2p bez sprayera. zielone - core temp ze speedfana czerwone - temp ta falszywa co np jest w smartguardianie proc ustawiony w obu przypadkach na 1.55V w biosie do testu. Uwzgledniajac roznice w temp wody wychodzi jakies 5 stopni na korzysc dla MF1. Trzeba tez dodac ze pasta CLP z czasem troche zyskuje, jak zaschnie, a test robion na mokrej. Edytowane 23 Września 2006 przez aerial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskarro Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 więc widać warto było :wink: wrzuć jakieś foty jeszcze jakieś. tu, czy w w temacie o twoim wc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...