ShDe Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Dostalem nagly przyplyw gotowki, znalazlem kupca na moja syfiasta grafe ;] i z tad pytanie: co wymienic w kompie z siga :)moje srodki to ok 500-550zl napewno wymienie grafike mysalem nad http://www.tryton.com.pl/CennikListaInfo.asp?idtow=4667 lub http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=208829 czyli ok 230zl za grafe max 250zl z przesylka jezeli zapropoujecie cos innego (ten sklep co z radkiem 9600 mam na miejscu :) ) zastanawialem sie co jeszcze zmienic, myslalem nad: -zasilka- chieftec ~400W za ok 200zl -ramy- kingstony hyperx nowki 512 cl2 ddr -proc- jakis uzywany p4 >2.8ghz z ht najlepiej prescott moze cos innego do mojego pudelka warto by bylo wrzucic :) jestem otwarty na propozycje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`fdl` Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Proponowałbym polowanie na używanego GF6600 bądź 9800pro. Odradzam kupno 9600pro bo nie odczujesz różnicy ZBYT dużej. Dokupienie RAM-u też nie jest złym pomysłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RaDdD Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 9800;) nie znajdziesz 6600 za 250 pln :> zostaje Ci ~300pln..proponuje sprzedać obecną mobo +procka i dolozyc do 939[?] lub 754 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 wlasnie mialem napisac ze niekce sie przesiadac na a64 myslalem nad tym zeby sprzedac swoje mobo z procem i kupic asrock + venice + freezer ale stwierdzilem ze jak bede mial sie przesiadac na 64bit to odrazu na jakies 2 jajka, a teraz tak naprawde wystarcza mi ten celek a znowu tak duz niegram zeby byl mi potrzebny juz zaraz na male partyjki w FarCry`a czy w nfs:mw wystarczy moj celek + lepsza grafa myslalem zeby opchnac memy za 300zl kupic narazie nawet jedna kostke jakis podatnych na oc ddr-ow pozadne chlodzenie do celka zasilacz porzadny i wycisnac z tego cela jak najwiecej wiem ze jest podatny na oc idzie spokojnie na 3.5 ale dalej pamieci niechca wyrobic ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 (edytowane) Zmien tylko grafe na radka 9800,jak i tak za jakis czas i tak bedziesz zmienial platworme,ramu ci napewno starcza nie masz tak malo,szkoda pakowac sie w nastepny jak i tak pozniej trzeba go sprzedac.A najlepiej jak bys sobie wziol 7600gs 400z + Modecome mc-350l i opchnij swoje ramy tak jak mowisz i kup 1gb do oc co masz spokoj przez nastepny roczek,poltora ci starczy. Edytowane 10 Września 2006 przez ChrisG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Grafa na radzia 9800 lub 76gs za 400 zł na allegro ;] A co do celka to u mnie był olbrzymi przeskok jeśli chodzi o gry po zmianie Celka D @ 3.5Ghz na Wenecje ;] Ale to już twój wybór ;) Aaa i jeszcze jedno, zmień tutuł tematu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...