KrokodyL Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 jaką nagrywarkę kupić do 300 zł, ale żeby była dobrze zrobiona, w miare szybka, i nie byle jakiej firmy. ja myślałem o 'Sony 48/24/48 IDE OEM', może być? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 To juz bylo - SZUKAJ ps. LIte on jest dobry! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 TEmat był wuielokrotnie poruszany: 1. zanim założysz temat użyj opcji SZUKAJ!!! 2. Nagrywara do 300zł???(ostatni post wysłany dzisiaj 1 luty o godz. 15:54 :wink: 3. Zaraz ktoś wpadnie tutaj prawdopodobnie będzie to reed i zablokuje temat swoją kłudeczką i jednym ze swoich sławnych obrazków "Ten temat był już poruszany" Czy jakoś tak. 4. najwazniejsze po pkt. 1. NIe zaśmiecaj Forum Pozdr P.S. Polecam Lite-On 48x24x48xBOX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symbiont Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Za tzry stowki masz box`owa wersje LiteOn 48/24/48; i popieram radomka - liteon jest ~dobry! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naquim Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Odradzam LG, nagrywarki tej firmy odkąd zaczeto wypuszczać je z predkością powyżej x12 bardzo często trafiały sie wdliwe. Lite-on jest dobry i tani, osobiście polecam odrobinę pozbierać kase i jeszcze troszkę poczekać, powinny jeszcze stanieć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 przecierz jest juz qwa taki topik " jaka nagrywara do 300zł" http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=20622 pozatym LITEON 48x24x48x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 ja nie bede mowil ze byl juz taki topic tylko powiem ze polecam teaca 48x16x52 czy cos takirego( choc nie wiem za ile sie go kupi ... ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janus Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 NO ja mam Teac i jestem baaaaaaardzo zadowolony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 albo naucz sie poslugiwac opcja SZUKAJ ;)) albo od razu kup lite-on'a :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 tylko i wylacznie lite-on :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Lite on-tani i bardoz dobry :). Uzywam go i jestem very zadowolony :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...