kain Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 Otoz nie dziala mi ten przycisk. Nadal jest pod "zaloz nowy temat", ale gdy na niego klikam nic sie nie dzieje poza zmiana linka w pasku adresowym. Opcji jednak nie widac. Probowalem juz reinstalacji FireFoxa (1.5.0.6) ale nie dalo to efektu. Pod IE jest w porzadku, ale to mnie akurat nie urzadza. Jakies pomysly? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 Używam FF tego co ty i u mnie jest ok. Czyli cośu ciebie nei tego z przeglądarką :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 Tyle, ze ja ja juz przeinstalowalem. I nie pomoglo. Przeciez nie bede reinstalowal calego systemu :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 Wywal cały profil lub katalog firefox z C:\Documents and Settings\user\Dane aplikacji i instaluj jeszcze raz. To powinno być w innym dziale. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 Pomoglo. Dziekuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 Polecam przede wszystkim dodatkowo zainstalować: Modyfikacja Firefoxa wg PurePC.pl Jest bardzo przydatna o czym już przekonało się kilka osób na forum ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...