dymeq Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 Witam! Mam podczerwień którą dostałem w spadku :), niestety nie znam producenta sprzętu, modelu itp ponieważ na podczerwieni nie ma takich informacji. Teraz kwestia sterownika. Skąd wziąć sterownik do takiej podczerwieni niewiadomej firmy?? Windows nie znalazł sterownika, w windows update też nic :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apofiss Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 Irda jest pod USB czy wpinana do płyty głównej. Jeśli do płyty to pewnie masz zgaszoną w biosie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymeq Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 IrDA jest pod usb, windows ją wykrywa, ale nie ma drivera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 Skoro wykrywa to podaj ID urzadzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymeq Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 a skąd mam to wziąć?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 Z menadzera urzadzen, to chyba oczywiste ale nawet nie chcialo Ci sie poszukac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymeq Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 w menedzeźe urządzien nie znalazłęm żadnych ID urządzenia. Niewiem dokładnie gdzie to jest. podczerwień wykrył jaku USB serial controller. O to chodzi? Kod błędu 21 BRAK STEROWNIKÓW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeDAN Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 (edytowane) Szukam i szukam :blink: i znaleźć tych sterów nie moge :? Wiec jak ktoś może to prosze o jakis kontakt na PW albo mail ze sterami na {puf znikło} Z góry THX Edytowane 2 Grudnia 2011 przez MeDAN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 jasne, szukałbyś to byś znalazł w 5 sek. wpisz w google bafo irda i podziwiaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 http://www.google.com/search?hs=lLz&hl...=Szukaj&lr= Wyniki z :google: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CavV6 Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 http://www.google.com/search?hs=lLz&hl...=Szukaj&lr= Wyniki z :google: Witam, też podepnę się do tematu.. Zgubiłem gdzieś płytkę do IrDy.. Mam taką nieco mniejszą, czarną na USB.. Windows ją wykrywa, ale nawet na stronie producenta nie ma sterów do niej.. :/ Jak wpisywałem numer modelu w Ggl, to tylko mi znajdowało fora z pytaniami właśnie o drivery. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeDAN Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 (edytowane) jasne, szukałbyś to byś znalazł w 5 sek. wpisz w google bafo irda i podziwiaj Ehh ujmę to inaczej, znalazłem pare sterów i żaden nie działa. Skontaktowałem sie z kimś kto gdzieś tam pare miechów temu ogłaszał sie że ma te stery no i mi przesłał jak go poprosiłem, rezultat ? stery nie działaja ://// juz mnie szlag powoli trafia z tym Edytowane 28 Września 2006 przez MeDAN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CavV6 Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 Ehh ujmę to inaczej, znalazłem pare sterów i żaden nie działa. Skontaktowałem sie z kimś kto gdzieś tam pare miechów temu ogłaszał sie że ma te stery no i mi przesłał jak go poprosiłem, rezultat ? stery nie działaja ://// juz mnie szlag powoli trafia z tym Jak widze, nie tylko Ty masz ten klopot. Myslalem, ze moja IrDa to Mobile Action 620. Jednak nie - stery do niej nie pasuja. Plytka byla taka zolto-srebrna.. IrDa wyglada tak: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2ba15e1b65fc7d6e.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/400d71d16f2a9eac.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...