Solty Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Mam nagrywarke Teac R55S na kontrolerze SCSI Host Advansys Pnp 5140 nie widzi mi jej system XP. Wgrywałem nowy firmware do niej i nic nie pomogło. Jeśli ktoś wie co jest grane albo ma jakiś mądry pomysł to prośba o napisanie. Z góry dzięki ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naquim Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Zainstaluj nowe sterowniki do kontrolera. U mnie jak nie wykrywa nagrywarki to zawsze z winy kontrolera. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solty Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Zainstaluj nowe sterowniki do kontrolera. U mnie jak nie wykrywa nagrywarki to zawsze z winy kontrolera. Szukałem wszędzie po necie i nie mogłem nigdzie znaleźć odpowiednich do tej karty jakbyś znał jakieś linki to podrzuć ! ok ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 wejdz na stronke www.cdrinfo.pl tam sa gosie ktorzy na bank ci odpowiedą ( jezeli zalezy ci na czasie.... bo tu tez tacy sa ale wiesz........ ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...