soulburner Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 (edytowane) Witam! Mam następujący problem z Mio DigiWalker, model P350. Po instalacji oprogramowania, ActiveSync poprawnie rozpoznaje urządzenie, jednak mam problem z instalacją oprogramowania. A nawet dwa problemy, ale po kolei. 1. nie mogę zainstalować programu Automapa. Podczas instalacji pojawia się komunikat "Sprawdzam połączenie z urządzeniem PocketPC" i po chwili pojawia się komunikat "Wystąpił problem podczas komunikacji z urzadzeniem PocketPC. Próbowałem zainstalować także wersję demo ze strony automapa.com.pl, jednak również występuje ten problem. Odszukałem w internecie losowo programik dla PocketPC - trafiło na CNetX Pocket Slide Show - tu występuje identyczny problem. 2. Kopiowanie plików z reguły odbywa się bezproblemowo - kopiowanie plików tekstowych i dokumentów przebiega bez żadnych zgrzytów, podobnie pliki bmp. Problem jednak jest z jotpegami - po chwili pojawia się komunikat o niemożności przeprowadzenia konwersji i o braku dostępu. W czym może być problem? Sprawdzałem pod ActiveSync 4.0, 4.1 i 4.2 - zawsze to samo. System to Windows XP SP1. Z góry dziękuję za wszelkie sugestie! ps - ActiveSync także czasami łączy się bardzo długo (ok. minuty) i albo połączenie się udaje (synchronizacja plików, eksploracja plików, kopiowanie) albo wyświetlany jest komunikat, że ActiveSync nie może połączyć się z urządzeniem z systemem Windows Mobile. Na urządzeniu siedzi sobie Windows Mobile w wersji 5.0. Edytowane 11 Września 2006 przez soulburner Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestp Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 Znalazłeś już rozwiązanie? Ja niestety mam ten sam problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^BerZerK^ Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 A robiles hard reset urzadzenia zeby wrocilo do ustawien fabrycznych i jeszcze raz sie poinstalowalo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...