menthol_zmc Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 Witam. Prosze o porwnanie tych dwoch kart graficznych. 3 dni temu przyszedl mi notebook HP dv8000 ale wsadzili mi inna karte graficzna. W aukcji napisane bylo ze powinna byc Geforce Go 7600 (256mb) a otrzymalem GeForce Go 7400 ( 256mb). Dodam jesczze ze kupilem go w stanach i tu tezx jestem. Jaka jest roznica w wydajnosci tych kart? Nie mam za duzo czasu na jego ewentualna wymiane bo juz niedlugo do polski lece. Jaka jest roznica cenowa wq tych kartach tu a wstanach. Za wszystekie sensowne wypowiedzi serdecznie dziekuje i pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MesJasZ Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 go7400 jest duzo slabsza od go7600. model 7400 to jesli dobrze pamiętam laptopowa wersja zwyklego 7300gs . czyli masz 4potoki vs 12 w 7600 ogolnie różnica wielka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 hmm...w moim 7600go jest 8 potokow.W dodatku everest niepotrafi odczytac urzadzenia (pusta karta), takze inne programy maja problem z identyfikacja mojej grafy,wiec czy to mozliwe ze mam cos zrabane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...