dudek564 Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 (edytowane) Witam prosze o pomoc jutro od kolegi moge kupic Motorole v3 za 300zł bawiłem sie nią i mówił ze nie ma zadnych wad itp. Jak ja zprawdzic czy napewno wszystko działa ? Edytowane 11 Września 2006 przez narcyz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 (edytowane) Niech kolega da ci powiedzmy tydzien gwarancji rozruchowej pobawisz sie tą motką i jak bedzie wszystko grać to kupisz;] ale i tak cos tanio chce za nią, kumpel ostatnio kupil za 350zł motke L6 a tu V3 za 300??? Edytowane 11 Września 2006 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 Pewnie jakaś szczypanka (kradziona). Są dwie możliwości, facet jest kompletnym laikiem i się nie zna, albo bardzo dobrze się zna i chce Cię wpuścić w maliny. Sprawdź czy ma pełny zestaw z pudełkiem, czy nie ma rozwalonego wyświetlacza (możliwe, że się rozbił i plama będzie się powiększać). Czy aparat działa, czy styki ładowania się nie popsuły. Różne są możliwości. Nie pracuje w serwisie, wiec nic Ci dokładnie nie powiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 (edytowane) jak dla mnie to ta motka jest przereklamowana i te 300 zł to powinna zawsze kosztować, ładna jest ale ta awaryjność i delikatność to przesada. Moja koleżanka sprzedała po 2óch miesiącach użytkowania, bo się zacinała. Radze nie wieszać na smyczy bo jak mocniej pociągniesz to urwiesz uchwyt :mur: do sznurka, koleś uważał ale ten "patyczek" jest bardzo delikatny, na ekranie "odbija się" klawiaturka (wada fabryczna, zresztą w mojej nokii jest to samo), do tego głośniczek lubi paść sam z siebie no i po upadku najczęściej nie ma co z niej zbierać ;). Znam kilka osób których V3 więcej spędza w serwisie niż u nich. ps. wad jest sporo <_< , a zalet (?) - poza wyglądem i ładnym wewnetrznym wyświetlaczem Edytowane 11 Września 2006 przez przemekbydgoszcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 Motki V3 zostały okrzyknięte "gwiazdorkami serwisów". Kilka osób z biura bardzo chciało V3 więc zamówiłem. Na 6, 4 odwiedziły serwis w tym dwie po 2-3 razy. - paprochy wpadają pod wyświetlacz - nieszczelna, źle spasowana obudowa - łatwo padające wyświetlacze - delikatne klawiatury - źle spasowana obudowa łapie wilgoć - straciłem przez to gwarancję NIGDY więcej nie kupię Motoroli, choćby była ze złota :angry: To bardzo delikatny telefon. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 czyli moje słowa nt. awaryjności V3 się potwierdzają :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 porób fotki, odpal jakąś mp3, zadzwoń do jakiegoś znajomego i pogadaj minimum 2 minuty, jeśli masz możliwość sprawdź bluetooth, wejdź w każde podmenu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 Ja mam zato motke L6 i tydzien po zakupie serwis, zawieszała sie, wymienili wzmacniacz mocy czy cos ;] była tam 3 tyg, oddali i narazie wszystko działa spoko, ale tez jak sobie tak pomysle ze miałaby mi spasc to chyba nie bylo by co zbierac bo to jest bardzo delikatny fonik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudek564 Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 ok mam wszystko działa z odaniem nie ma problemu u klegi ale zostanie u mnie , jaki program do motroli zeby zgrywac zdjecia dzwonki itp. mam kabel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RaDdD Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 mpt:D (mobile media phone tools) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...