Tomekkkkkkkk Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Cześć. Mam pytanko widziałem że są już BIOSY do tej płyty które obsługują nawet XP 2700+. Ale jakoś nie jestem co do tego do końca pewny, bo wiem że nowe płyty mają już dodatkowe gniazdko zasilania . A chcę kupić Athlona XP 2000+ i nie wiem czy on będzie u mnie działał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 spokojnie...................... nie powinno byc problemu........ja mam 1500+ i jest ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekkkkkkkk Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 To spoko dzięki obawiałem się że może mi zasilania może z płyty braknąć. Ale skoro tak mówisz to go po niedzieli kupie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L€€_$HY Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Cześć. Mam pytanko widziałem że są już BIOSY do tej płyty które obsługują nawet XP 2700+. Ale jakoś nie jestem co do tego do końca pewny, bo wiem że nowe płyty mają już dodatkowe gniazdko zasilania . A chcę kupić Athlona XP 2000+ i nie wiem czy on będzie u mnie działał. Powinien chodzic bez wiekszych problemow. Zwlaszcza ze masz DDRy. Pytanie tylko czy zasilacz wydoli 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Boshe, po co kupować AXP na takie mobo 8O. Nie lepiej odłożyć troszkę kaski na coś lepszego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 spokojnie poleci ci ten antek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekkkkkkkk Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 Boshe, po co kupować AXP na takie mobo 8O. Nie lepiej odłożyć troszkę kaski na coś lepszego? Spoko płyta też będzie. Tylko że znalazłem kupca akurat na proca i tylko na proca na razie mi wystarczy. Dzięki wszystkim za pomoc. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 antek 2100+ leci normalnie na k7s5a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Boshe, po co kupować AXP na takie mobo 8O. Nie lepiej odłożyć troszkę kaski na coś lepszego?widocznie koles kce kupic proca a nie mobo ! widocznie na razie mu to wystarfcza :P chociaz wolal bym mobo :) a btw. jak na tej plycie moze dzialac XP2700 ? jak ona ma jeszcze zloncze na SDR :P ?? to jest mozliwe ? pzreciez 2700 jest na FBS333 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekkkkkkkk Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 Boshe, po co kupować AXP na takie mobo 8O. Nie lepiej odłożyć troszkę kaski na coś lepszego?widocznie koles kce kupic proca a nie mobo ! widocznie na razie mu to wystarfcza :P chociaz wolal bym mobo :) a btw. jak na tej plycie moze dzialac XP2700 ? jak ona ma jeszcze zloncze na SDR :P ?? to jest mozliwe ? pzreciez 2700 jest na FBS333 ? Sorry pomyłka na razie to max 2600+ ale on niby też jest na 333. A ten BIOS jest na stronie producenta płyty. :D Patrz http://www.ecs.com.tw/download/k7s5a.htm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 ta plyta obsluguje procesory do 2200+ oraz procesor 2400+ i 2600+ ale na magistrali 133, podobno takie byly ale czy sa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszL Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Athlon XP do 2200+ bedzie działał na ECS K7S5A ale jest kilka ale: -pewnie trzeba bedzie zrobic upgrade biosu; -Athlony XP na jadrze Thoroughbred (0,13um) beda obslugiwane ale nie beda dzialaly instrukcje SSE (znam osobiscie dwa takie przypadki); -lepiej zmienic plyte na lepsza np MSI KT3V za 350zl róznica jest naprawde spora (w Sisoft Sandrze to moze nie ale w 3DMarku juz tak); -pozatym kwestia stabilnosci ja max na K7S5A ladowalem AXP1800+, no chyba ze tylko przejsciowo do czasu zmiany plyty to mozna szybszego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...