Chaos Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 ta.. wiem ze ciemno i wogole :P ale pokaze wam http://chaos.dracopc.com/chaos_new/ nowa szata mojego ww stara nadal pod http://chaos.dracopc.com/ napiszcie mi cos ciekawego .... strona kodu mnie nie interesuje .. bo i tak jest kaszana w starej czego poprawiac nie warto, a nowa jest tylko betą .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 Kashdy lynq prowadzi w to samo miejsce. Rozumiem, że szata graficzna ma zostać oceniona? Jeśli tak to jest mhrooocznie. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 Poprostu Piotrek chce aby wszyscy sie dowiedzili o Nim jak najwiecej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kabul Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 bylem i jestem czestym gosciem Twojej stronki... no coz do nowej musze sie przyzwyczaic. Mam nadzieje, ze bedziesz ja aktualizowal czesciej niz tamta i czyms nowym zaszokujesz. Jest mrocznie ]:-> \m/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 bylem i jestem czestym gosciem Twojej stronki... no coz do nowej musze sie przyzwyczaic.Czestym gosciem? 0o Ja bylem tam 2 miechy temu i jedno co tam sie zminilo to link z Tweak.pl na Purepc.pl.. ;] Nice Chaosiku - zrobisz moze storne o mechl!k'u ? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 (edytowane) Nie brzydka stronka ;). --- edit --- Kurczę, jesteś ze Szprotawy. Zaledwie 20 km ode mnie. Edytowane 12 Września 2006 przez Venom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kabul Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 mechl!k chodzilo mi bardziej o katalog pub ktory bardzo czesto byl aktualizowany, rzeczywiscie strona wymarla ale mam nadzieje ze nowa bedzie czesto apdejtowana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 Ta nowa stronka na FF co nie do końca działa, cokolwiek bym nie nacisł zawsze mam to samo A co do grafy to fajna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kabul Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 Ta nowa stronka na FF co nie do końca działa, cokolwiek bym nie nacisł zawsze mam to samo A co do grafy to fajna o ile wiem to na kazdej przegladarce jest to samo, poprostu w kazdym dziale to samo info. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 dodaj prawy padding do okienka z textem bo literki włażą prawie na scrolbara :).. no i linki nie działają coś... :) graficznei .. może być.. cokolwiek to jest tam z tyłu ale troszkę poprawiłbym widoczność przycisków... jakies zblurowane/przyciemnione tło pod spodem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 Gdzieś tam znalazłem wogóle, zrób spację po tym wu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 dzialow nie ma :) to beta .. jeden dzial wrzucilem zeby bylo widac jak sie text w dive rozloży.. dzialy beda to wejdzie pod "normalny" adres chaos.dracopc.com cos tam sie pokombinuje jeszcze .. trochu czasu musze znaleźć ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 Czy mi sie wydaje czy masz 20 lat juz od kilku lat? ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 dlatego na www raczej nie powinno się umieszczać dat względnych :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 dlatego na www raczej nie powinno się umieszczać dat względnych :)a zobacz ze na dole pisze Chaos (2003) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 tym samym zmuszasz czytelnika do myślenia :D.. no i wiesz ze umieszczanie dopisków małymi literkami na dole to nielubiana praktyka marketingowa :lol: wejdzie ktos za 50 lat na twoja stronę i czyta.. mam 20 lat... a tu Chaos już 70 na karku :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 tym samym zmuszasz czytelnika do myślenia :D.. no i wiesz ze umieszczanie dopisków małymi literkami na dole to nielubiana praktyka marketingowa :lol: wejdzie ktos za 50 lat na twoja stronę i czyta.. mam 20 lat... a tu Chaos już 70 na karku :D wiesz .. ja lubie inteligetnych czytelników Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 inteligętnych powiadasz? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Owe daty względne można dać jako zmienne i przyporządkowywać je w zależności od roku. I po mini problemie. Strona mroczna, ale ciekawa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2006 inteligętnych powiadasz? :lol:zjadlem N .. panie cfaniak :P B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 jasne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 i tak niestety zamiast http://chaos.dracopc.com/chaos_new/ powstalo na przerobionym tamtym layu http://studioviking.com/ ja jestem zadowolony wsumie .. ocenic możecie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 I znów menu nie śmiga. Wniosek: nie robi się stron o 3 w nocy. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 Jedna uwaga, zdjecia tatuazy w duzej czesci sa chyba robione krotko po samym tatuowaniu. A ta czerwona skora za cudnie nie wyglada ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 Zapomnialem juz - miales Chaos u nich tatusy robione? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 (edytowane) I znów menu nie śmiga. Wniosek: nie robi się stron o 3 w nocy. :Pa Ty nie kumasz ZNÓW, ze tamta strona nie dziala bo nigdy nie byla skonczona (to projekt tylko) a menu ma tylko rollovery zrobione? a tekst wstawiony jest tylko po to zeby zobaczyc jak sie rozkladac bedzie i skrolowac ... Jedna uwaga, zdjecia tatuazy w duzej czesci sa chyba robione krotko po samym tatuowaniu. A ta czerwona skora za cudnie nie wyglada ;-)no to juz ich sprawa .. oni sami sobie foty robia i wrzucaja Zapomnialem juz - miales Chaos u nich tatusy robione?tak Edytowane 27 Maja 2007 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 ten bordowy kolor imo nie pasuje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 no .. mi tez sie nie podobało.. ;] dobrze ze potwierdzasz .. ale w sumie potem stwierdzilem ze nie jest tez jakos tragicznie .. ale ze to niejako barwy studia i tak bylo zamowione to tak jest .. czesto jest tak ze robisz cos co ci sie nie podoba bo klient tak chcial.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 no to akurat prawda :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...