COCOLUTO Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 ..JESTEM SZCZESLIWYM POSIADACZEM TOSHIBY A 100-220..I STAD MOJE PYTANKO CO TO JEST TA WNEKA Z LEWEJ STRONY NOTEBOOKA?...JESTEM LAIKIEM W TYCH SPRAWACH,,PROSZE O RZETELNOSC.. :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 :| :rtfm: :rulez: Czyli: Wylacz caps lock :arrow: PISANIE DUZYMI LITERAMI UZNAJE SIE JAKO KRZYK. A ja nie lubie krzykaczy :evil: Przeczytaj instrukcje :arrow: Od tego jest :rolleyes: Przeczytaj regulamin i stosuj sie do niego :arrow: Laptopy i urzadzenia przenosne na przyszlosc. Zapomnialem... PCMCIA :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
COCOLUTO Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 ..tnx for details...instrukcje zjadl mi pies...a pisze z duzej bo jestem{bylem zdesperowany}...skoro kolega taki oblatany to czy moge pozawracac troche jeszcze glowe? :kijem: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 Instrukcja jest na stronie producenta w pdf... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
COCOLUTO Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 ..hmm..very clever,, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...