Gość veiss Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 Witam, Jestem ciekaw, ponieważ wiele osób gra w internetowe zakłady sportowe i typuje wyniki w betandwin, czy innych podobnych. Z mojej strony chciałbym się zapytać jaki serwis polecacie oraz czy oferuje na początek jakiś kapitał, by można było kuponik wytypować na najbliższe mecze piłkarskie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjkuba Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 bet at home bwin expect gralem na wielu ale najbardziej przypadl mi do gustu bet at home za ogolny wygląd strony, wszystko przejrzyscie, dosc duzo zakladow ;] Najwieksza oferta jest na bwin mnostwo zakladow live, jakies gratisy jak wplacisz to dostajezs bonus itp polecam zapoznac sie z tym forum www.forum.typosfera.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 Byl juz taki topic, chyba bukmacherzy ;) Wpisz w szukajce a napewno znajdziesz... Pozdro 600 i 900. Do zamkniecia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 I tak wiecej sie w tym przegrywa niz wygrywa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...