turtle79 Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 Witam Jak wiadomo, podczas wyłączania WinXP pokazuje się okienko z trzema możliwościami: "stan wstrzymania", "wyłącz" i "uruchom ponownie". Jak zamienić funkcjami "wyłącz" i "uruchom ponownie", tzn. by po kliknięciu na "wyłącz" komputer resetował się, a po kliknięciu na "uruchom ponownie" wyłączył się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 A po co? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtle79 Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 no potrzebne mi... B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 Chcesz komus cudowny dowcip zrobic? :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtle79 Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 Żonie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtle79 Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 Ale my tu gadu gadu,a problem leży. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 Podmieniając grafiki w jednym z plików systemowych. Ale tam są chyba jeszcze opisy. Osobiście nie wiem na 100%, bo styli XP nie używam. Ikonek nie szukałem, bo nie jest mi to do szczęścia potrzebne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtle79 Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 Myślałem o czymś takim, ale mi chodzi nie o zamianę ikonek ale o zamianę przypisanych im funkcji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...