pcmax Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 powiem ze mecz byl naparwde bardoz cienki nikt nieczgeo nie pokazal a barca to byla kompromitacja ronaldinho chyba przez caly mecz okiwal tylko jednego zawodnika cos strasznegoc os ie dzialo! jedynie messi mi sie podobal ale za rzadko nim graja:) powiemz e narazie najlpesy zmecz byl POLSKA - Portugalia naparwde Polska gral tak swietnie ze nawet z chlsea by wygrali:) rewanz na camp nou za dwa tygodnie wiec moze barca pokaze sie z dobrej strony skozda ze eto ma kontuzje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 Ku*** stracilem kase na piwo i chipsy. Wynudzilem sie, ze ja pier**** Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 Ku*** stracilem kase na piwo i chipsy. Wynudzilem sie, ze ja pier**** tak sie nie prowadzi czowiek ćwiczący:p dobrze ci tak B-) jak miło byc dumnym z swojej drużyny:D ale w rewanżu niech już lepiej barca wygra bo nie chce by odpadla kosztem tych beznadziejnych nemców :mur: :mur: :mur: musi byc finał barca-chelsea B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 Ku*** stracilem kase na piwo i chipsy. Wynudzilem sie, ze ja pier**** Widzisz, popatrz na to z innej strony. Sa ludzie co qpuja piwo i chipsy na prawie kazdy mecz i w 75% sie nudza (czytaj ogladajac Inter :P ) a ty w tylko na jednym :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 Jutro powtórka z rozrwki F.C Barcelona - Chelse'a Londyn B-) .Barca bedzie pod prresją czyli ^_^ :plom: :ploom: :plum: dobry mecz sie szykuje! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 No tym bardziej, że Barca w lidze wygrała 3:0 ;) i przebłyski Roniego (2 gole) hehehe :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 Chamstwo, nie zobacze drugiej kleski barcy w TV ;\ Masakrycznie... pozostaje Lyon a pozniej kochany AC Milan na tvn turbo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 no co się tam wyrabia, do przerwy 1-0 dla Barcelony! ależ jakie emocje! nie podyktowany karny dla Chelsea, druga żółta karta dla Cole'a! bez konsekwencji czerwonej, prawie bijatyka na boisku, sędzia wyraźnie nie daję rady i ten mecz obie drużyny na bank nie zakończą w 11 :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 (edytowane) Chelse'a brakuje skutecznosci wrrr wiec mamy remis czyli The Blues góra w tym sezonie ;) ale znając życie spotkają sie jeszcze raz w maju :twisted2: Edytowane 31 Października 2006 przez sawyer188 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 Czy to byl mecz, nie jestem do konca pewny, bo to co sie dzialo na murawie nie bylo normalne. Sedzia ostro sie zamotal, co spowodowalo zwiekszenie agresywnosci pilkarzy... niektorzy po faulach chyba dzieci nie doczekaja ;) Ale najwazniejsze i tak jest to, ze Chelsea zdolala zremisowac, choc powinna wygrac. Barceloneczka spadla na 3 miejsce w tabeli a Werder wygral ladnie 3:0. Jest opcja ze barca nie przejdzie dalej <tancze> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 Ja tam sie nie ciesze z remisu imo Barca byla lepsza no ale gra sie do konca. Jak widze John'a 'Kołka' Terry'ego to mam ochote rzucic czyms w telewizor. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vasago Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 Takiej sedziowskiej zenady nie widzialem od meczu Portugalii na MS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 tragedia mecz myslalem ze bedize lepszy! zapowiadal sie tak pieknie 2 minuta z 45 sekundami i patrze bramka deco:0 cos pieknego ! kurcze ale barca bez eto jednak nie jest taka jak zawsze no i moglby wreszcie zagrac saviola!!!!!!!!!! zalamalem sie troskze 2:2 i taki brzydki mecz hmm i do tego pare zlotych stracone na piwo hmm czy bylo tego warte Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2006 smutasy jedne :lol: cieszcie się że macie chociaż remis a nie wybrzydzacie od sedziów itp the blues góra B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzio76 Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2006 To nie był mecz tylko kopanina, a Drogbe już bym na początku wywalił z boiska. Co prawda inni też zasłużyli na karę, ale to od niego się zaczęło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 Nawet niezle brameczki Arsenal dzis ustrzelil, chco sporo sie nameczyl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 Dzisiaj Barca musi wygrać z Werderem aaaaaaaaaaa ;]]]]]]] Visca el Barca!!!!!!!!!!!! :D B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 Dzisiaj Barca musi wygrać z Werderem aaaaaaaaaaa ;]]]]]]] Visca el Barca!!!!!!!!!!!! :D B)pewnie że wygra wkońcu finał Barca - Chelse'a będzie:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 Dzisiaj Barca musi wygrać z Werderem aaaaaaaaaaa ;]]]]]]] Visca el Barca!!!!!!!!!!!! :D B)No raczej. :P Werder moze sobie w pucharze UEFA co najwyzej pograc. :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 A ja sie modle, modle sie o remis barcelony. Moglem na msze dac, ale pewnie i bez tego sie obejdzie. Wszyscy trzmyac kciuki za Werder! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 haha xpektor Ty dziadzie jeden :P makaroniarzu ;P. Już 2:0 dla Barcy!!!!!!! Roni i Gudi :]]] jeeeeeeeeeeee :P Visca el Barca!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 (edytowane) A ja sie modle, modle sie o remis barcelony. Moglem na msze dac, ale pewnie i bez tego sie obejdzie. Wszyscy trzmyac kciuki za Werder! No jednak mogles dac na msze. :P Czy to juz koniec Werderu? :lol2: EDIT Fajne gify. :P Edytowane 5 Grudnia 2006 przez Santi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 no i barca do przodu 2:0 mecz - cienki Ronaldinho jest nadal cieniem samego siebie - usiłuje kiwać na siłę ale nic mu z tego nie wychodzi. Dzisiaj to Diego (z Werderu) popisywał się efektownymi rajdami - R10 mógł mu tylko pozazdrościć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 Imo Ronaldinho nie zagral tak zle - strzelil bramke, mial kilka rewelacyjnych podan, a ze kiwki mu nie wychodza no coz nie zawsze beda wychodzic. ;] Meczyk byl nawet niezly, Barca w pierwszej polowie rzadzila, a w drugie Werder. Z wyniku jestem zadowolony, bo jakos niemieckie druzyny nie wzbudzaja mojej sympatii. :P PS. Dudek wrocil do Stambulu i znowu puscil trzy bramki. :P Niestety jego kumple tym razem strzelili tylko dwie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 (edytowane) Fajnie fajnie, że Benitez łaskawie dał zagrać Dudkowi ale tym samym pogrzebał jego ewentualny transfer do drużyny, która będzie grała dalej w LM :) gdyby oczywiście takowa się po polaka zgłosiła :) Nadal jestem zdania, że Diego był dzisiaj 10 x lepszy od Ronniego edit: przypomniało mi się, że nie "pochwaliłem" Valdesa :lol: to co zrobił w 65 minucie to poprostu majsersztyk :D - mam na myśli sytuacje, w której ziomalsko obliczył sobie lot piłki i już szedł za bramke po nią - gdy ta zmierzała do bramki i tylko poprzeczka go uratowała od kompromitacji :D Edytowane 5 Grudnia 2006 przez EXO3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 (edytowane) Tylko, ze Diego nie wplynal na wynik, a Ronaldinho tak. R10 nie tylko strzelil bramke, ale i mial duzy udzial przy drugiej bramce (jego podanie bylo kluczowe w tej akcji). Czasem lepiej zrobic cos efektywnego niz efektownego. ;] Szkoda, ze Gudjohnsen strzelil w slupek gdy przedryblowal kilku zawodnikow, bo akcja byla przedniej marki. :P] xpektor - jak trafia na Milan to na pewno odpadna. :P Edytowane 5 Grudnia 2006 przez Santi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 Ja po 1st polowie powiedzialem sobie ze dalej tego meczonego meczu przez barce nie bede ogladac i wole sie pouczyc ;] No nic, szkoda. Jak nie teraz to w 1/8 udpadna ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 Widzieliście bramke Pawliuczenki? Pierwsza bramka w meczu Spartak Moskwa - Sporting Lizbona 3:1 - strzelił przewrotką - wcale nie gorszą od tej, którą niedawno ustrzelił Ronaldinho - ma chłop refleks trzeba przyznać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 Nelson - szacunek :blink: no ale diabełki mnie wreszcie nie zawiodły ;] Ronaldo znów Real ratuje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 Meczyk Arsenalu z FC Porto bez rewlki. Szczerze to kanonierzy powinni przegrac. Jedyne co ich urratowlo to duze szczescie i slopeczki. O meczach grupy H, nie wypowiadam sie... ;[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...