Skocz do zawartości
kucyk

Uefa Champions League

Rekomendowane odpowiedzi

powiem ze mecz byl naparwde bardoz cienki nikt nieczgeo nie pokazal a barca to byla kompromitacja ronaldinho chyba przez caly mecz okiwal tylko jednego zawodnika cos strasznegoc os ie dzialo! jedynie messi mi sie podobal ale za rzadko nim graja:)

powiemz e narazie najlpesy zmecz byl POLSKA - Portugalia naparwde Polska gral tak swietnie ze nawet z chlsea by wygrali:)

rewanz na camp nou za dwa tygodnie wiec moze barca pokaze sie z dobrej strony skozda ze eto ma kontuzje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ku*** stracilem kase na piwo i chipsy.

Wynudzilem sie, ze ja pier****

tak sie nie prowadzi czowiek ćwiczący:p dobrze ci tak B-) jak miło byc dumnym z swojej drużyny:D

ale w rewanżu niech już lepiej barca wygra bo nie chce by odpadla kosztem tych beznadziejnych nemców :mur: :mur: :mur: musi byc finał barca-chelsea B-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no co się tam wyrabia, do przerwy 1-0 dla Barcelony! ależ jakie emocje!

nie podyktowany karny dla Chelsea, druga żółta karta dla Cole'a! bez konsekwencji czerwonej, prawie bijatyka na boisku, sędzia wyraźnie nie daję rady i ten mecz obie drużyny na bank nie zakończą w 11 :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy to byl mecz, nie jestem do konca pewny, bo to co sie dzialo na murawie nie bylo normalne. Sedzia ostro sie zamotal, co spowodowalo zwiekszenie agresywnosci pilkarzy... niektorzy po faulach chyba dzieci nie doczekaja ;)

Ale najwazniejsze i tak jest to, ze Chelsea zdolala zremisowac, choc powinna wygrac. Barceloneczka spadla na 3 miejsce w tabeli a Werder wygral ladnie 3:0. Jest opcja ze barca nie przejdzie dalej <tancze>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tragedia mecz myslalem ze bedize lepszy! zapowiadal sie tak pieknie 2 minuta z 45 sekundami i patrze bramka deco:0 cos pieknego ! kurcze ale barca bez eto jednak nie jest taka jak zawsze no i moglby wreszcie zagrac saviola!!!!!!!!!!

zalamalem sie troskze 2:2 i taki brzydki mecz hmm i do tego pare zlotych stracone na piwo hmm czy bylo tego warte

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja sie modle, modle sie o remis barcelony. Moglem na msze dac, ale pewnie i bez tego sie obejdzie.

Wszyscy trzmyac kciuki za Werder!

No jednak mogles dac na msze. :P Czy to juz koniec Werderu? :lol2:

EDIT

Fajne gify. :P

Dołączona grafikaDołączona grafika

Edytowane przez Santi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no i barca do przodu 2:0

mecz - cienki

Ronaldinho jest nadal cieniem samego siebie - usiłuje kiwać na siłę ale nic mu z tego nie wychodzi. Dzisiaj to Diego (z Werderu) popisywał się efektownymi rajdami - R10 mógł mu tylko pozazdrościć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Imo Ronaldinho nie zagral tak zle - strzelil bramke, mial kilka rewelacyjnych podan, a ze kiwki mu nie wychodza no coz nie zawsze beda wychodzic. ;] Meczyk byl nawet niezly, Barca w pierwszej polowie rzadzila, a w drugie Werder. Z wyniku jestem zadowolony, bo jakos niemieckie druzyny nie wzbudzaja mojej sympatii. :P

PS. Dudek wrocil do Stambulu i znowu puscil trzy bramki. :P Niestety jego kumple tym razem strzelili tylko dwie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajnie fajnie, że Benitez łaskawie dał zagrać Dudkowi ale tym samym pogrzebał jego ewentualny transfer do drużyny, która będzie grała dalej w LM :) gdyby oczywiście takowa się po polaka zgłosiła :)

Nadal jestem zdania, że Diego był dzisiaj 10 x lepszy od Ronniego

edit:

przypomniało mi się, że nie "pochwaliłem" Valdesa :lol:

to co zrobił w 65 minucie to poprostu majsersztyk :D - mam na myśli sytuacje, w której ziomalsko obliczył sobie lot piłki i już szedł za bramke po nią - gdy ta zmierzała do bramki i tylko poprzeczka go uratowała od kompromitacji :D

Edytowane przez EXO3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko, ze Diego nie wplynal na wynik, a Ronaldinho tak. R10 nie tylko strzelil bramke, ale i mial duzy udzial przy drugiej bramce (jego podanie bylo kluczowe w tej akcji). Czasem lepiej zrobic cos efektywnego niz efektownego. ;] Szkoda, ze Gudjohnsen strzelil w slupek gdy przedryblowal kilku zawodnikow, bo akcja byla przedniej marki. :P]

xpektor - jak trafia na Milan to na pewno odpadna. :P

Edytowane przez Santi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widzieliście bramke Pawliuczenki? Pierwsza bramka w meczu Spartak Moskwa - Sporting Lizbona 3:1 - strzelił przewrotką - wcale nie gorszą od tej, którą niedawno ustrzelił Ronaldinho - ma chłop refleks trzeba przyznać :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi