-talib- Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Ja oglądam przez Spocast.Na początku w miare szybko buferuje a potem już leci idealnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 (edytowane) Milanowi starcza 1 bramka a potem murowanie bramki...rewelacja :mur:, oglądać murowanie bramki w półfinale LM - bezcenne... mam nadzieje, że MAN U dowali im tak, że się nie pozbierają Edytowane 25 Kwietnia 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Się nam kucyk rozmarzył. Udalo mi sie wczoraj obejrzec jedynie skrot tego meczyku. Szkoda wyniku, mogli przeciez utrzymac to nieszczesne 2:1. To ze Kaka jest genialny nie trzeba nikomu mowic i anwet najwiekszy antfan Milanu musi to przyznac ;) Bardzo podobala sie mi 2nd bramka ManU, poprostu rewelacyjna, a podanie Scholsa powinno przejsc do historii. Bylem pod wrazeniem. Przy ostatniej troszke Dida przyspal, podobnie jak Nesta. Mysle ze 2:2 byloby sprawiedliwym wynikiem. Tak czy inaczej punktowo jest remis, a na San Siro Milan bedzie grac z jednym zawodniekiem wiecej - z publicznoscia. Mam nadzieje ze Gattuso wyzdrowieje do rewanzu i pomoze w walce o final. Dzisiaj licze na wygrana Chelsea. Zapowiada sie swietny pojedynek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Dzisiejszym meczyk sie do wczorajszego nie umywal... :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Chelsea 1 - 0 Liverpool I jest po mojemu. Meczyk do najciekawszych nie nalezal, momentami bylo nudno. Kilka akcji bylo ladniutkich ale nic poza tym. We finale Milan - Chelsea. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Jak Cech obronił ten strzał Gerrarda w drugiej połowie (ok 55 min bodajże)? :blink: Chelsea była dzisiaj lepsza - zasłużenie wygrali.... Liverpool poza wspomnianym Gerrardem nic nie pokazał.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Intuicja... i przecholerny refleks. Nie mial szans tego przewidziec. Gdyby skoczyl o 2-3cm blizej, mielibysmy bardzo ladniutka brameczke ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 (edytowane) Chelsea 1 - 0 Liverpool I jest po mojemu. Meczyk do najciekawszych nie nalezal, momentami bylo nudno. Kilka akcji bylo ladniutkich ale nic poza tym. We finale Milan - Chelsea. :lol2: ale nam się kolega rozmarzył :lol2: Cech - mój idol od dawna, co ten gość wyrabia to głowa mała, interwencja klasa! czuje, że LIV nie da rady Chelsea, ale zobaczymy za tydzień B) Edytowane 25 Kwietnia 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Tylko czemu on sie ciagle w czterech pancernych bawi. ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veilroth Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 szkoda mi Kaki, ale chciałbym w finale MU z Chelsea i wygraną Manchesteru oj jak bym się cieszył :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Tylko czemu on sie ciagle w czterech pancernych bawi. ^_^ temu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Jeśli Liverpool nie zatrzyma Chelsea na Anfield Road to ManU nie ma co marzyć o LM :wink: ( i dobrze :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-talib- Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 W morde ale szybko tydzień zleciał :blink: . Dziś wreszcie meczyk, oj będzie ciekawie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 Można dzisiaj w TV zobaczyc ten meczyk na jakims programie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 Ta jak masz nsport. Na czeskiej podobno leca, ale akurat u mnie nie odbiera :mur: Final powinien byc Liverpool - Milan i wygrana tego drugiego. :P Rozmarzylem sie wiem. :D FORZA MILAN!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 Jeszcze nie mam n-ki :( nic ogladne skrot na 2. A finał wolalbym bez liverpoolu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-talib- Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 Też nie mam n-ki, instaluj SopCast i masz mecze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 torque Sopcast i do boju :] (patrz post 240) Dodalem kolejna stronke z ktorej mozna sciagac linki do meczy. Stronka jest stabilniejsza niz ta "nasza" http://www.myp2p.eu/Matches/Match1.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 Fajnie, ze na zywca mozna poogladac ale w takiej jakosci to sie zastanawiam czy nie lepiej skroty w TVP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 1-0 dla liv ale jakoś jestem spokojny ;] chelsea bedzie w finale spokojnie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 Fajnie, ze na zywca mozna poogladac ale w takiej jakosci to sie zastanawiam czy nie lepiej skroty w TVP. Na ESPN jest całkiem dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 no i mamy dogryweczkę [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-talib- Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 (edytowane) Jak jeden z komentatorów powiedział :'' titanic contest''. Tempo zabójcze fakt.Zobaczymy czy Liverpool wytrzyma...i wygrał :] Edytowane 1 Maja 2007 przez -talib- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cortezon Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 Nie ma co.. Liverpool jednak ma szczęście do karnych.. B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 no to dwie angielskie druzyny w finale :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 @ czerwone druzyny w finale. To bedzie mecz :D Ehhhhhhhh juz sie doczekac nie moge :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 Czerwone czyli Milan i Liverpool ;) Szkoda mi Chelsea, szkoda mi Mourinho, ciekawe co on teraz ze soba zrobi. Watpie zeby go zostawili po tym jak pozegnal sie z LM, prawdopodobnie z Premiership rowniez. FORZA MILAN! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cortezon Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 (edytowane) szkoda mi Mourinho, ciekawe co on teraz ze soba zrobi. Raczej ciekawe jaką znów wymówkę wymyśli.. :lol2: Edytowane 1 Maja 2007 przez Cortezon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 Szanuję Liverpool i zawsze szanowałem, ale uważam, że dzisiaj na boisku lepsza była Chelsea :] To się Chelsea nawygrywała poczwórną koronę ;p... coś mi się widzi że im Puchar Ligi zostanie na pocieszenie ;p O dzisiejszym meczu mówił nie będę, żeby nie zapeszać...potem się xpektor będzie z nas śmiał jak nam obliczenia co do wyniku nie wyjdą :] 6 meczów do The Treble...ehh... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 No to sie chyba Jose pożegna z posadą trenera Chelsea :) I dobrze, nigdy gościa nie lubiłem :-P Nie rozumiem czemu Chelsea była taka bierna przez cały mecz <_< Zdenerwowałem sie troszkę bo myślałem, że w tym sezonie The Blues pokażą na co ich stać a tu pupa w kwiaty :sad: Co do finału to chyba nie będzie niespodzianki i zagrają tam dwie angielskie drużyny I niech wygra ManU bo Liverpool mnie irytuje okrutnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...