Skocz do zawartości
kucyk

Uefa Champions League

Rekomendowane odpowiedzi

No ja akurat sie z tym nie zgadzam. ;] Milan prawie zawsze jest uznawany za jednego z faworytow LM i tak bylo tez tym roku. ;)

Jak tylko Dida dzisiaj nie przepuscil zadnego 'babola' to bedzie dobrze. :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MU, IMO wygra z Milanem, teraz Rio Ferdinand i Nemanja Vidic będą na boisku a Włochom Maldiniego zabraknie. Manchester już wie jak z drużynami z Italii wygrywać, co pokazał już w drugim meczu z Romą i pierwszym z Milanem :P.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak na razie Grzesiu to Milan prowadzi i z tego co widzę to częściej na połowie Manchesteru piłka w grze. Poczekajmy co będzie się działo w drugiej połowie. FORZA MILAN!

Edytowane przez Devil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A i Grzesiu, tam bylo chyba 2:1 do 1st polowy co nie?

Zreszta ta nie wazne, wazny jest ten mecz, narazie jest piekny, wprost cudowny, Milan gra idealnie, zero bledow, piekne bramki!

Chcemy wiecej, nawet kosztem mojej pomylki przy wczesniejszym typowaniu wyniku ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra dobra MU da rade. Spoko rozkreca sie chlopaki.

Faktycznie meczyk ladny dobra taktyka Milanu i dobra gra.

Manchester dopuki nie ma ostaniego gwizdka to sie nie poddaje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no cóż mogę powiedzieć, Milan był lepszy na całej linii, aż nawet mi się spodobała jego gra :blink: bo wreszcie ich gra nie polegała na murowaniu bramki

zawiódł mnie MU bardzo, nie potrafili stworzyć zagrożenia, obrona dziurawa i Van der Sar jedno wielkie zer0, nie wyjął nic...

finał - jak dla mnie może nie istnieć, Milanu nienawidzę, Liverpoolu także, niech wygra lepszy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie moge opisac swojej radosc, lzy cisna sie do oczy, chce sie spiewac i tanczyc! Na poczatku byly to tylko marzenia, niesprawiedliwe kwalifikacje, plaga kontuzji. NIkt nie spodziewal sie ze ten zespol, jak to niektorzy okreslaja dom spokojnej starosci, po raz kolejny znajdzie sie we finale. Gdzie Barcelona? Gdzie Arsenal? Gdzie Chelsea? Gdzie Real, Inter, Roma, Valencia? Era Milanu dalej trwa, najlepszy zespol Europy znow wygywa... Ja w nich wierzylem, mimo wszystko, gorszych i lepszych chwil. Mimo ciagle najezdzania na ten zespol. Jak pieknie poczuc smak wygranej.

A co z finalem? Mam nadzieje ze zrewanzuja sie za 2005 rok i odbiora to co do nich nalezy!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 finał w ciągu 5 lat to nie zasługa farta, sędziów, siła paranormalnych i innych bzdur. To bardzo mądra gra w całych rozgrywkach. Milan mimo jak to inni piszą zaawansowanego wieku drużyny, swoja drogą gdzie są teraz te drużyny które są przebojowe i mają młodych piłkarzy, jedzie po Man Utd jak chce. Milan pokazuje że nie liczy się tylko atak ale także obrona. Zwycięzcami są ci którzy strzelają więcej bramek a nie ci którzy wymieniają po 10 podań z klepki z których nic nie wynika oprócz tego że fajnie to wygląda w tv. Mam nadzieję ze Ateny znowu okaża się szczęsliwe jak w 1994 roku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe niesmak pozostaje - za latwo bylo :damage_wall: takiego wystraszonego ManU juz dawno nie widzialem... moze to ten deszcz? :lol:

Nie moge opisac swojej radosc, lzy cisna sie do oczy, chce sie spiewac i tanczyc!

Czy moge prosic do tanca? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No coz faktycznie wygrala lepsza druzyna.

Tylko ze co z tego Milan zagral dobry mecz i tyle. Milan po prostu wyeliminowal swoje bledy z poprzednich meczy.

Manchester dobrego dnia nie mial, Ronaldo zagral dennie, Rooney tez. Van der Sar zagral tak sobie. Przy bramkach za duzo nie mogl zrobic.

Po prostu Milan trafil na dobry dzien.

Zobaczymy co sie bedzie dzialo 23 w Atenach. Mam nadzieje ze Liverpool da rade i wygra.

BTW to nawet z kumplem (wielkim fanem MU) rozmawialismy na temat dzisiejszego meczu. Obydwaj mielismy male objekcje co do wyniku. Przczuwalismy przegrana...............

MU zostalo jeszcze mistrostwo Anglii, puchar Anglii wiec az tak zle nie jest.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Pioorek

Ładny meczyk, niezly byl ten koles co chcial sie lać na boisku, chodził jak nabuzowany.

Jak zwykle śmietanka krytyków piłki nożnej dała czadu, chodzi mi o ENDŻELA :lol:, Gmocha i tego kolesia w studiu co to prowadzi, poprostu kosmos, no i Szpaku [;.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi