mib Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Hmmmm Milan ma mega fuksa i nic wiecej. Jest 1:0 dla Milanu ale mowiac krotko niezasluzenie. A do tego graja slabo bardzo slabo. Zadnych kontr zadnych akcji. Jak dla mnie Liverpool wygra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 (edytowane) Hehehe nie mam słów ;d Który to już raz milan i super pipa ma fuksa ;d Chyba nawet sami fani milanu (xpektor ;p) muszą to przyznać. To nie 1 raz. Supera pipa to już mega lol jest, on zawsze gdzieś coś wstawi, coś dotknie przypadkowo i gol jest dżyzas. Edytowane 23 Maja 2007 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 mecz taki sobie, a brameczka typowo włoska ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Jak na razie Liverpool gra a Milan strzela ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Jak narazie to mecz nudny jak flaki z olejem ;0. Daruje sobie po 1 połowie. Mecz jak cały sezon LM z dużej chmury mały deszcz :lol:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmiChild Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Mecz się jeszcze nie skończył ale wyniku 2:0 wciągu 3 minut już Liverpool raczej nie odrobi... UPS 2:1 właśnie ... w każdym razie Live mnie dzisiaj zawiódł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Szczerze mowiac jestem rozczarowany meczem. W moim przekonaniu Milan zagral slabo, ba nwet bardzo slabo. No ale coz mieli wiecej szczescia ot co. Liverpoolowi zabraklo szczescia. A szkoda......... A Milan naprawde mial wiecej szczescia bo swoaja gra nic nie pokazal!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 co za nędza ten finał, praktycznie zero strzałów, zero emocji, najgorszy finał odkąd pamiętam... do zobaczenia za rok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 (edytowane) No rzeczywiście, słaby finał strasznie. A milan mistrz, buhaha, tez mi mistrz, wyszedł im jeden (JEDEN!) mecz w całym CL, z Manchesterem, co w finale pokazali? Nic, Live zdecydowanie bardziej zasłużył na puchar. Głupie makarony. Edytowane 23 Maja 2007 przez MaZZeo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 czy ja wiem czy się LV należało... wcale dużo lepiej nie grali, szkoda, że Crouch nie zaczął od początku, może i jest wielki i ma nieskoordynowane ruchy :D ale jest dość skuteczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 (edytowane) Wlasnie na onecie przczytalem ze przy (podobno) pierwszej bramce Superpipa pomagal sobie reka. No wiec jednak to czego sie obawali niektorzy ze sedzia slaby jak na taki mecz............. A Crouch to taki angielski Rasiak. A raczej Rasiak jest "prawie" taki jak Crouch. Jakby tak gral nasz Rasiak to bysmy juz mistrzami byli :D Edytowane 23 Maja 2007 przez mib Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 :D Marzenia sie spelniaaajaaaa <tancze> YEAHHHH FORZA MILAN! :* Brawooo brawooo brawoooo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Final do bani, nuda... :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 A ja powiem tak: ten mecz to byla Kaka <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koparka Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Ehhh, szkoda, że wygrali słabsi :P Tak w ogóle to Milan powinien teraz w drugiej lidze siedzieć, ale od czego jest Berlusconi. Kpina ten Milan i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Ehhh, szkoda, że wygrali słabsi :P Tak w ogóle to Milan powinien teraz w drugiej lidze siedzieć, ale od czego jest Berlusconi. Kpina ten Milan i tyle. i wlasnie dlatego wydymali menU i reszte mastahow :lol: wygrali dzieki golom. Liverpool sobie pobiegal w pierwszej polowie ale nie stworzyli ani jednej pewnej sytuacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 A mnie dla odmiany final sie podobal. Milan wyruchal 3 angielskie druzyny :D To Wlosi teraz sa na topie, jeszcze mistrzostwo europy i komplecik. Owszem ogolnie nie lubie ich stylu ale to niestety jest pilka nozna i jak sie komus podoba odpadajaca Barcelona to prosze bardzo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...