Skocz do zawartości
kucyk

Uefa Champions League

Rekomendowane odpowiedzi

Hmmmm Milan ma mega fuksa i nic wiecej.

Jest 1:0 dla Milanu ale mowiac krotko niezasluzenie. A do tego graja slabo bardzo slabo. Zadnych kontr zadnych akcji. Jak dla mnie Liverpool wygra.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehehe nie mam słów ;d Który to już raz milan i super pipa ma fuksa ;d Chyba nawet sami fani milanu (xpektor ;p) muszą to przyznać. To nie 1 raz. Supera pipa to już mega lol jest, on zawsze gdzieś coś wstawi, coś dotknie przypadkowo i gol jest dżyzas.

Edytowane przez ojejku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szczerze mowiac jestem rozczarowany meczem. W moim przekonaniu Milan zagral slabo, ba nwet bardzo slabo. No ale coz mieli wiecej szczescia ot co. Liverpoolowi zabraklo szczescia. A szkoda.........

A Milan naprawde mial wiecej szczescia bo swoaja gra nic nie pokazal!!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No rzeczywiście, słaby finał strasznie.

A milan mistrz, buhaha, tez mi mistrz, wyszedł im jeden (JEDEN!) mecz w całym CL, z Manchesterem, co w finale pokazali? Nic, Live zdecydowanie bardziej zasłużył na puchar.

Głupie makarony.

Edytowane przez MaZZeo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wlasnie na onecie przczytalem ze przy (podobno) pierwszej bramce Superpipa pomagal sobie reka.

No wiec jednak to czego sie obawali niektorzy ze sedzia slaby jak na taki mecz.............

A Crouch to taki angielski Rasiak. A raczej Rasiak jest "prawie" taki jak Crouch.

Jakby tak gral nasz Rasiak to bysmy juz mistrzami byli :D

Edytowane przez mib

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ehhh, szkoda, że wygrali słabsi :P

Tak w ogóle to Milan powinien teraz w drugiej lidze siedzieć, ale od czego jest Berlusconi. Kpina ten Milan i tyle.

i wlasnie dlatego wydymali menU i reszte mastahow :lol: wygrali dzieki golom. Liverpool sobie pobiegal w pierwszej polowie ale nie stworzyli ani jednej pewnej sytuacji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mnie dla odmiany final sie podobal.

Milan wyruchal 3 angielskie druzyny :D

To Wlosi teraz sa na topie, jeszcze mistrzostwo europy i komplecik.

Owszem ogolnie nie lubie ich stylu ale to niestety jest pilka nozna i jak sie komus podoba odpadajaca Barcelona to prosze bardzo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi