mib Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 Mecz udowodnił jedno, nie umią grac tylko kłócić się.Cały wielki real madryt :lol2: :lol2: ps.nie wiem jak to możliwe że casilas był nr w bramce Hiszpanii.miał takie kiksy w ostatnim meczu ze głowa mała :mur: :mur: Nie lubie REALu za to ze pomimo tylu gwiazd sa .................ciency nie potrafia sie dogadac i przede wszystkim grac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 Kurcze...nikt CL nie ogląda ?...powariowali ci pure'owicze :] $real wreszcie coś ugrał...ale to tylko Dynamo...zobaczymy jak z Lyonem w rewanżu będzie...Lyon nadal w formie... Boruc zaliczył wreszcie czyste konto i 3 punkty zawędrowały na konto Celticu... a dziś 2 dobre meczyki...w tv Bayern-Inter, a Valencia spotyka się z Romą (i myślę że tam to będzie mecz...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 Oglądamy :P Ale jakbyś był taki zmęczony dzień w dzień to by Ci się nawet odechciało pisać :P do tego jeszcze jak zwykle piep... TVP nie pokazuje meczu Barcy :[ żyć nie umierać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 ee tam mimo wszystko mecz się zapowiada niezły - może wreszcie coś ten Inter ugra ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 Wrrder - barca... co za meczyk. Do konca wierzylem w Niemcow. Prawie udalo sie im rozwalic cwaniaczkow z hiszpanii. Tylko Messi ehhh zrabal sprawe i brame na koniec strzelil... Co pokazal Wasz R10 :> Co pokazala Barca:> Do tego tyle sytuacji niewykorzystanych Werderu... strzaly Borowskiego, Diego, Klose - szkoda ze niecelne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 Wrrder - barca... co za meczyk. Do konca wierzylem w Niemcow. Prawie udalo sie im rozwalic cwaniaczkow z hiszpanii. Tylko Messi ehhh zrabal sprawe i brame na koniec strzelil... Co pokazal Wasz R10 :> Co pokazala Barca:> Do tego tyle sytuacji niewykorzystanych Werderu... strzaly Borowskiego, Diego, Klose - szkoda ze niecelne. R10 faktycznie gral piach, a za to Messi gral wysmienicie. ;]. W ogole to nie rozumiem jak zawodnika o takich umiejetnosciach jak Lionel mozna posadzic na lawce, jest to dla mnie 'hydro-zagadka'. :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 Spoglądałem sobie chwilami na mecz Inter-Bayern (1 połowe cała potem sporadycznie). Mecz był nudny. Nic ciekawego. 2 gole 2 czerwone Inter - Bayer 0:2. Jeszcze jeden taki mecz mi puszczą na tvp (niby dobry bo rywale "wielcy") to sie pożegnam z tą edycja LM. Nudy i tyle ;/. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 (edytowane) Ogladales ta nudniejsza polowe. Sam przyznam przysnalem na niej. Ale druga to juz porzadny futbol. Szkoda, ze nie uwazales bo meczyk fajny sie okazal. @xpektor - prawie to Polacy ograli Niemcow na MŚ :) Poza tym Werder nie strzelil ani jednego gola w tym meczu. Mieli raczej farta, ze nie dostali u siebie 1:0 Edytowane 28 Września 2006 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 Farta miala Barca ;p I wynik powinien byc mniej wiecj taki: 2:1 dla Werderu... Najwazniejszy pojedynek tej grupy i tak przed nami.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 Farta miala Barca ;p I wynik powinien byc mniej wiecj taki: 2:1 dla Werderu... Najwazniejszy pojedynek tej grupy i tak przed nami.. Barca nie była w formie,poza tym i tak mogła wygrac gdyby bardziej grali na Leo. Meczu Chelsea nie komentuje bo nie ma co..Drogba jak zwykle;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 Jak barca dalej bedzie tak grała to z chealse nie ma zbyt duzych szans. We wczorajszym meczu bardzo zawiódł ronaldinho ktory sie juz chyba wypalił :| Szkoda Eto, ktory zawsze mi imponował swoja szybkoscia, a teraz nie bedzie mogł grac przez pare miechów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 Ta szkoda ETo :/. Nie dość ze nie jechał na MŚ to nawet w LM nie moze grać ehh. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 Trudno na razie jednoznacznie stwierdzic co sie dzieje z Ronaldinho. Faktem jest, ze od finalu LM nie gra juz tak dobrze. Wystepu przeciwko Lokomotiv Moskwa nie wliczam bo to jednak kelnerzy sa. Byc moze jest to tylko chwilowa obnizka formy, a moze dluzszy regres formy. Kazdy wielki pilkarz w pownym momencie mial slabsze miesiace/lata swojej kariery (Raul, Zidane, Ronaldo itd.). Ja i tak wole Lionel'a od R10 i on jest przyszloscia Barcy. ;] Fajnie jakby zagral kiedys w Milanie. [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 Trudno na razie jednoznacznie stwierdzic co sie dzieje z Ronaldinho. Faktem jest, ze od finalu LM nie gra juz tak dobrze. Wystepu przeciwko Lokomotiv Moskwa nie wliczam bo to jednak kelnerzy sa. Byc moze jest to tylko chwilowa obnizka formy, a moze dluzszy regres formy. Kazdy wielki pilkarz w pownym momencie mial slabsze miesiace/lata swojej kariery (Raul, Zidane, Ronaldo itd.). Ja i tak wole Lionel'a od R10 i on jest przyszloscia Barcy. ;] Fajnie jakby zagral kiedys w Milanie. [;Roni ma dziewczyne francuska modelka.Co kobiety robią z facetami.... :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 czy ktoś się orientuję gdzie można obejrzeć skróty z CL z tego tygodnia w internecie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 (edytowane) Tja...aż się boję co będzie jak sam wsiąknę...[/OT] Co się dzieje z Ronaldinho ?...a weźcie mu wszyscy dajcie święty spokój to zacznie grać...szkoda mi gościa bo wszyscy z niego na siłę Boga piłki chcą zrobić i spokoju mu nie dają...tak jak Santi napisał...każdy ma obiżkę formy...normalne...jakby nam przyszło tyle ganiać co im to ciekawe po ilu meczach mielibyśmy dość... Drogba ?...obok Eto'o najbardziej wkurzający mnie i nielubiany piłkarz...ale to tak imho :] edit Kucyk - TU Edytowane 28 Września 2006 przez raven_88 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 raven - masz u mnie wielkiego bro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 ot ja ogladałem 1 połowe na itvp i srednio to wygladało. Mało fps plus fatalna jakość (na 300kb/s) :/. Na gamespocie miałem dużo lepsza jakość plus normalne fpsy (tez live tylko stream aż z usa). /ot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 Chelse'a - Barcelona bez Cech'a :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 ja jestem za barcelona? a slsyzlaem ze ronadinho ma odejsc do milanu za 129milionow euro? tam by wymiatal z KAKA!:) ehhee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o-skar Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 smieszny jestes nic nie przemawia za milanem, jesli chodzi o ronaldinho, wiec czemu mialby tam odchodzic? barcelona notuje zwyzke formy, z kazdym meczem gra coraz lepiej i widac, ze szczyt przypada wlasnie na ten tydzien, czyli rozegrany juz i wygrany mecz z Sevilla 3:1 oraz pojedynki z Chelsea i realem. zwyciezca moze byc tylko jeden :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 (edytowane) Dzisiaj Steaua gra z Realem i chyba ten meczyk jest na TVN Turbo. Cos czuje, ze Rumuni skopia [gluteus maximus] Realowi. :P EDYSZYN Moje przeczucia sie nie sprawdzily, Real juz 3:0 prowadzi. :blink: Edytowane 17 Października 2006 przez Santi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 Piękne brameczki wczoraj padały i ten wolny Juninho mniaaaaaaaam ;] A dzisiaj ? Współczując Czechowi.... VISCA EL BARCA!!!!!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 (edytowane) Juninho ma podobno 50% z okolic 25-30m :D PS. Petr Czech dzisiaj nie gra. Edytowane 18 Października 2006 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3qu!l!br!um Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 PS. Petr Czech dzisiaj nie gra.Nie będzie grał przez rok :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 Bez Ceha Chelsea rozjedzie Barce ;p Taka mam nadzieje. Lepiej wczesniej niz pozniej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 yeeeeeeeeeeah wygrali lepsi :) chelsea- barca 1-0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 I zajebongo... szkoda ze tak malo, bo to co dzis barca grala to smiech na sali. W 2nd polowie totalny pogram, pograc sobie nie umieli, a R10 wygladal na zagubionego, zreszta tak jak reszta zespolu. Szkoda ze Szewa nic ni pyknal ;\ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 Powiem krótko... żałoba :(. Ale smutny dziś dzień :( pocieszcie mnie ? :) :P hehe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 Powiem krótko... żałoba :(. Ale smutny dziś dzień :( pocieszcie mnie ? :) :P hehe.Barca zrewanzuje sie na Camp Nou. ;] Ale faktycznie Chelsea grala swietnie i ta bramka Drogby cud, miod, orzeszki. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...