Santi Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 Faktycznie Milan sie nie popisal. :mur: Najwazniejsze jednak, ze gra dalej. :P Celtik po awansie tez spoczal na laurach. Jedyny plus to asysta Zurawskiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 (edytowane) bzdura 2 watki o tym samym temacie: No to jedziemy: wtorek: Celtic Glasgow - AC Milan PSV Eindhoven - Arsenal Londyn OSC Lille - Manchester United Real Madryt - Bayern Monachium środa: FC Porto - Chelsea Londyn AS Roma - Olympique Lyon FC Barcelona - Liverpool FC Inter Mediolan - Valencia CF Szperam po pragramach bo chce obejrzec jakis mecz i co widze: wtorek kapa-nic nie leci, Jedynie w nSport, ktorego nie posiadam.Jutro tylko Barca-Liverpool na TVP2. Nie wiecie co jest grane nie ma na jakis TVN Turbach polsatach lub lokalnych programach za ktore płacimy abonament RTV? Edytowane 20 Lutego 2007 przez Yearman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 ja dzisiaj wrzucam OSC Lille - Manchester United :D zobaczym co Tomek zaprezentuje B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 Milan - Celtic ? Najciekawszy mecz a nie widze zeby gdzie byla transmicja... ;\ To chyba jakies nieporozumienie! Ma ktos namiary na jakies stronki, chocby platne transmitujace na zywo przez neta ten meczyk? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o-skar Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 (edytowane) soccerlive.tv.pl a mecze dzisiaj nieciekawe, jutrzejsze pary wygladaja przy nich znacznie bardziej okazale:) Edytowane 20 Lutego 2007 przez o-skar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 ja dzisiaj wrzucam OSC Lille - Manchester United :D zobaczym co Tomek zaprezentuje B) Z tego o wiem to nie wiele ...moze siad "po turecku" bo chyba dzisiaj grzeje ławe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 Z tego o wiem to nie wiele ...moze siad "po turecku" bo chyba dzisiaj grzeje ławenie gadaj :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 No i sie zaczyna :) Moje typy na dziś: Celtic : Milan 1;2 PSV : Arsenal 0;2 Lille : ManU 0;3 - życzę Kuszczakowi powodzenia w debiucie Real : Bayern 2;1 (oby) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macieqqq Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 Daja w TV ktorys z meczy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 W publicznej chyba nie, ale myślę ( mam nadzieje) ze na TVN turbo coś będzie ( nie chce mi sie teraz sprawdzić :oops: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 (edytowane) eQ. czy aby napewno Kuszczak dzis wystapi? Ja slyszalem ze Van Der Sar (czy jakos tak) wraca do zdrowia i raczej to on stanie na bramce MU. edit. Tak patrze na te dwa temaciki i niewiadomo w ktorym pisac. Osobiscie proponowalbym ten zostawic na LM, a tamten zmienic na Pilka Nozna. Przynajmniej bylby ład i porzadek ;] Edytowane 20 Lutego 2007 przez xpektor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 (edytowane) eQ. czy aby napewno Kuszczak dzis wystapi? Ja slyszalem ze Van Der Sar (czy jakos tak) wraca do zdrowia i raczej to on stanie na bramce MU.Sry miałem nieaktualne info, dzis zagra Van der Sar :sad: http://www.kuszczak.manusite.pl - wszystko o Kuszczaku :) EDIT: Tak patrze na te dwa temaciki i niewiadomo w ktorym pisac. Osobiscie proponowalbym ten zostawic na LM, a tamten zmienic na Pilka Nozna. Przynajmniej bylby ład i porzadek ;]Potwierdzam [; Edytowane 20 Lutego 2007 przez eQ. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macieqqq Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 W publicznej telewizji nie bedzie :( Jedynie na nSPORT bedzie :( 20.45 (na żywo) Piłka nożna: Liga Mistrzów, Celtic Glasgow - AC Milan oraz (na kanale 68 platformy n) Olympique Lille - Manchester United Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matus Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 no i bronił Van der Sar, a widzieliście bramkę Giggsa? :D z wolnego, bramkarz stał przy słupku i ustawiał mur, a Giggs strzelił w drugi róg :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 taka moja mała sugestia stańmy jutro wszyscy za Valencia :-| i hejt inter :mur: :mur: :mur: :mur: glutus maximus glutus maximus :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 (edytowane) Wyniki dziejszych meczykow: Celtic 0 - 0 AC Milan Lille 0 - 1 Manchester U. PSV Eindhoven 1 - 0 Arsenal Real Madrid 3 - 2 Bayern Munich Niestety zadnego nie widzialem ;\ Szkoda mi troszke Arsenalu i Milanu. Ci drudzy napewno wygraja rewanzyk, wiec zbytnio sie o nich nie martwie. Real sprawil dosyc duza niespodzianke, po ostanich slabych wystepach ligowych, choc Bayern takze niezbyt ciekawie gra. Jak ktos bedize miec linki do video z brameczkami prosze o zamieszczenie. Mam nadzieje ze juto Inter jak i Barcelona zalicza porazke ;p Edytowane 20 Lutego 2007 przez xpektor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 O 23.10 byly skroty. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 No Real wygrał użyło mi :-P Niech tylko Barceona dostanie po tyłku i super udana kolejka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 No Real wygrał użyło mi :-P Niech tylko Barceona dostanie po tyłku i super udana kolejka :)hahah poczekaj na rewanże:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 hahah poczekaj na rewanże:PTrzeba cieszyć się chwilą obecną :-P 20:25 TVP2 Liverpool vs Barcelona - najlepszy mecz 1/8, już nie mogę się doczekać :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macieqqq Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 eQ. - Visca el Barca! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 1-0 ! ale kurdę, muszę przyznać, że Reina dobry jest :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 1:1 :lol: :gitarzysta: Ładnie spaprał Valdez :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 (edytowane) ku$@ ręce mi opadają jak widzę co robi Valdes, zamiast to piąstkować no co za głąb :mur: 2-1 OMG, no i teraz 100 nie wykorzystana, co to ma być :-| Edytowane 21 Lutego 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 haha :D to mi sie podoba :D Barcelona 1 - 2 Liverpool B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 YEeeeeeeeeah :D:D:D Co za piekny mecz w wykonaniu Barcelony. Wysmenity. Moglbym powiedziec ze wzorowy. Na szczegolne brawa zasluzyl sobie Valdes, ktory kilkukrotnie pokazal jak swietnym jest bramkarzem. Wyniki meczykow: AS Roma 0 - 0 Lyon Barcelona 1 - 2 Liverpool FC Porto 1 - 1 Chelsea Inter Milan 2 - 2 Valencia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macieqqq Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 haha :D to mi sie podoba :D Barcelona 1 - 2 Liverpool B-) A mi nie :cry: Ale w sumie Barca slabo zagrala... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 No no... bramki stracone na wlasne zyczenie, pierwsza waldus smieszna interwencja, chyba nie obliczyl swojego polozenia na polu karnym a druga to messi troche leniwie ta pilke wybil. Baletnicy sie smiesznie noga wygiela. :]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 Pierwsza polowa byla prawdziwym spektaklem. Druga szkoda komentowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 Barca dostała w dupsko :banana: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...