boro Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 Witam. Kolega poprosił mnie abym mu wybrał laptop z allegro, oczywiście to nie bedzie jakiś cud techniku. I teraz mam pytanie do was. Jako że nie znam się na laptopach to proszę was o poszukanie czegoś godnego uwagi na allegro do 1500zł. Wiem może być ciężko ale mam nadzieje że wam się uda :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 A ja mysle, ze NAJPIERW powinienes (albo kolega) poszukac CZEGOKOLWIEK i potem dopiero pojawic sie tutaj. I wtedy (nawet jesli wybralbys ostatni chłam) wykazujac inicjatywe wlasna, moglbys liczyc na pozytywne rozpatrzenie swojej prosby. Poza tym ani be, ani me a propo do czego ten laptop ma byc. No i w koncu (moje ulubione) : NIE TEN DZIAŁ!!! I E T E N D Z I A Ł !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...