Skocz do zawartości
Marrrcin

Promocja Neostrady

Rekomendowane odpowiedzi

Mam zamiar <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> internet w promocji 1 rok za 50% ceny.Telefon stacjonarny jest tak zrobiony, że można na nim tylko odbierać rozmowy.Czy taki typ abonamentu nie spowoduje żadnych problemów z zamówieniem tej neostrady?Czy abonament telefonu nie zdrożeje?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam zamiar <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> internet w promocji 1 rok za 50% ceny.Telefon stacjonarny jest tak zrobiony, że można na nim tylko odbierać rozmowy.Czy taki typ abonamentu nie spowoduje żadnych problemów z zamówieniem tej neostrady?Czy abonament telefonu nie zdrożeje?

Ja bym radził iść do telepunktu a jeżeli mieszkasz w większym mieście wybrać alternatywnego dostawce ? Abonament nie powinien zdrożeć chociaż możesz zobaczyć na stronie internetowej ale z własnego doświadczenai wiem, że na stronie pisze jedno a w telepunkcie mówią drugie i to drugie jest tym właściwym a no i dzwoniąc mówią trzecie ale to trzecie mozna puścić w niepamięć;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kumaj baze, moj kolega podpisal umowe i przyszli zakaladac internet a okazalo sie ze ma jakis za niski pakiet (nie ten co ty ze tylko do ciebie ludki moga dzwonic) i sobie podziekowal :P :P

w sumie jakby mozna bylo miec tel tak jak ty teraz masz i neta od TP to bym se wzial to NEO a tak to sie mecze z jakas osiedlowka :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żeby zamówić neo512 trzeba mieć abonament tpsa min. za 50zł np. "darowa godzina".

Właśnie zamawiałem neo i dowiedziałem się, że to jest minimalny abonament, na szczęście i tak go miałem....

P.S.

Nie wszyscy mają alternatywę. Chello "nie jest zainteresowane" rozszerzeniem sieci na obszar gdzie mieszkam - a 500 metrów dalej oferują wszystko :-( .

wrrrrrrr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żeby zamówić neo512 trzeba mieć abonament tpsa min. za 50zł np. "darowa godzina".

Osoby które mają jeszcze ten stary abonament za około 40 zł (ten bez żadnych promocji, zniżek i innego syfu) też nie mogą mieć neo512?

Niech się skończy sprawa z rozdzieleniem neo od abonamentu, to wtedy będzie można powiedzieć, że neostrada będize kosztować tyle, ile powinna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi