Zenfist Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 jest to cecha, po której poznasz każdego enermaxa z zamkniętymi oczami ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 (edytowane) No, bynajmniej nie mojego... (ewenement? :lol2:) Edytowane 13 Grudnia 2006 przez Mayo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek_e Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 jest to cecha, po której poznasz każdego enermaxa z zamkniętymi oczami cieszy mnie to :) No, bynajmniej nie mojego... (ewenement?)moze nie przysluchales sie dokladnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurczak80 Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 moze nie przysluchales sie dokladnie?No ja u mnie tego też nie słyszę ale zbadam sprawę jutro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek_e Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 ok, to ja czekam na rezultat ;)... ale jest to na tyle ciche ze jakbymzasilacz od razu zamonotwal w obudowie pod biurkiem to pewnie nawet nie wiedzialbym o wystepowaniu takiego zjawiska ;). Proponuje wiec przystawic ucho :D pozdro do jutra (ide sie uczyc na kolosa :D... o 7 cza wstac i co gorsza umiec :D)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 (edytowane) No ja u mnie tego też nie słyszę ale zbadam sprawę jutro. Większość bardzo cichych zasilaczy słychać dopiero po wyłączeniu komputera :lol: Bardzo lubię dzwięk elektroniki seasoników :) Edytowane 14 Grudnia 2006 przez muzycom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 No u mnie elektronika nie buczy ale powiem szczerze, że przy naprawde ciepłych chwilach (a Pentium D takowe może dostarczyć z całą pewnością) to wentyl mocniej (i głośniej) zaczyna szumieć... czyżby szykowała się jakaś wymiana wentyla ;) Nie chce mi się :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:Max:. Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 (edytowane) Widzę, że mowa tutaj o Enermaxie to jeśli można dopnę się do tematu :lol: Słyszałem, że procesory Intel core 2 duo potrzebują silnej lini 12V, czy mógłby ktoś w skrócie napisać o co w tym chodzi i jak to sprawdzić, czy moja zasiłka ma takową silną linię 12V? Mój zasilacz kupiłem około roku temu i jest to Enermax Noisetaker EG701AX-VE-SFMA24P 600W link: http://www.pureoverclock.com/article8-2.html Edytowane 16 Grudnia 2006 przez .:Max:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 (edytowane) Patrzysz jaki ma ma prąd na linii 12V. Jednostką prądu jest amper(A) znajdziesz na tabliczce zasilacz informację o tym. Jeśli to Codegen lub Megabajt dzielisz przez 2. Pozdro Edytowane 16 Grudnia 2006 przez GDR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:Max:. Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 (edytowane) Patrzysz jaki ma ma prąd na linii 12V. Jednostką prądu jest amper(A) znajdziesz na tabliczce zasilacz informację o tym. Jeśli to Codegen lub Megabajt dzielisz przez 2. Pozdro W tabeli jest tak: Jest to wystarczające? Edytowane 16 Grudnia 2006 przez .:Max:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...