YooDaa Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Na samym początku chciałem podziękować za pomoc zrobiłem jeszcze drobne zmiany bo musiałem sie zmieścić w budzecie:) Oto mój kombajn :P Procek:AMD Athlon 64 3600+ X2 Płyta głowna:ASUS M2V - K8T890, SATA II, DDR 2, PCI-Ex, S-AM2 Twardziel:Seagate 250 GB Barracuda 7200.10 (16MB, Serial ATA II, zapis prostopadły) Ram:GoodRam DDR2 (2x512) 677MHz Obudowa:Colors-it z lcd i 480W Grafa:SAPPHIRE X1650 DvD:Lg I to tyle :) a takiego wyboru dokonalem tez dlatego ze postanowilem nie pchać sie już w starsza technologie 1-go rdzenia :) B-) Pozdrawiam :) :lol2: :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homzik Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 ten zasilacz 480w to pewnie jak ~300w :) co do procka to nie lepiej dolozyc do x2 3800+? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YooDaa Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 nie mam juz $$ :( ale i tak ta maszyna w poruwnaniu do tego co mam teraz to jest najnowsze lamborgini :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 (edytowane) Plyte zmien na cos z chipsetem nForce. Poza tym co z tego ze lamborghini jak po miesiacu zbierze ja ze soba do grobu ten zasilacz?? Lepiej odpuscic trcohe na czyms, ale miec mocniejszy i bezpieczniejszy zasilacz. Edytowane 2 Października 2006 przez YogiCK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszkon Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 Czlowieku wszyscy Ci pisza zmien zasilacz to zmien i nie na wiecej W na naklejce tylko na inna firme bo Ci to cudo delikatnie mowiac wybuchnie najdalej za miesiac :mur: minimum modecom MC (nie feel), hunt kay albo cheftec !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisiel91 Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 Jak mówił już przedmną Leszkon zmień ten zasilacz na coś FIRMOWEGO typu conajmniej chieftec, a nie patrz na jakieś tracery czy colorshity z mega wielką ilością W. Hmm może się mylę ale czy aby 7600gs od zalmana z 256mb nie będzie aby szybszy i wydajniejszy od tego radka x1650? Jeżeli się mylę to mnie poprawcie. Jeżeli nie masz już $ to zmień bude na jakąś tańszą bez zasiłki, bądź jak nie ma bez to z jakąś słabą zasiłką ( z tych bardzo słabych :D) i za oszczędzoną kase kup coś bardziej firmowego i polecanego przez poprzednich forumowiczów. Uwież nam, że my robimy to dla dobra Twojego kompa i w przyszłości Twojej kieszeni :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzyn Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 Weź na AM2 bo to się opłaca bo w przyszłości AM3 będzie obsługiwać AM2 a s.939 przejdzie do lamusa i wtedy będziesz musiał wymienić wszystko a tak byś wymienił w przyszłości procek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 Weź na AM2 bo to się opłaca bo w przyszłości AM3 będzie obsługiwać AM2 a s.939 przejdzie do lamusa i wtedy będziesz musiał wymienić wszystko a tak byś wymienił w przyszłości procek :) To bylo fachowe. AM3 ma pojawic sie kolo 2008 roku. W tym czasie wyjdzie jeszcze AM2+. Kupywanie czegos na przyszlosc mija sie z celem. Kompa mam na dzis. A za 2 lata to moge wymienic caly bo beda lepsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...