ryba Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Ale bez sensu robic osobne katergorie AC, lepiej zrobic jedna gdyz: ktos wymyslil zapis ze zeby kategoria sie liczyla musi byc 3 czynnych uczestnikow. Taaa 3 czynnych zawodnikow w AC xxx/r1150 :D.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 bedzie jedna, zacznijmy kurfa robic te agregaty :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 bedzie jedna, zacznijmy kurfa robic te agregaty :P hmmm nie bede wskazywal palcem kto zarzadzil rozpoczecie 10 listopada :D tak sie sklada ze akurat 10 w piatek jade po rurki na wymienniki :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 bedzie jedna, zacznijmy kurfa robic te agregaty :PHmm... ale przecież jeszcze nie moge :P Ty też nie możesz :P a zrobiłeś singla :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 a zrobiłeś singla :P prawie jak 1/4hp :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 (edytowane) nie to zebym byl jakis zachlanny czy cos, ale mnie interesuje luke jak chcesz znalesc sponsora na nagrody?:P Edytowane 12 Listopada 2006 przez ryba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 Nie wiem, mysle nad tym, pogadam z rednaczem :P a jak cos to wygrany dostanie odemnie snickersa i tyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 Zwyciezca stanie sie posiadaczem najwydajniejszego singla zbudowaego na 1/4hp i tyle :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 Dobra, ludziki, wpadlem na fajny pomysł. Jakby kazdy do "puli" nagród wrzucił coś od siebie ? nie mowie odrazu kompresory po 1000zl czy coś, ale nawet takie glupoty jak pare lasek lutu walających sie, czy jakis zaworek na powrot oleju, moze ktos ma pospawanego slhx`a i nie uzywa... Jakby kazdy cos wrzucil, to naprawde fajne nagrody może zwycięzca dostać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotres Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 (edytowane) moze ktos ma pospawanego slhx`a i nie uzywa... Wlasnie to moge zaoferowac ...pracowal "na" NL11F w FC Myrrdina :wink: Zaizolowany ladnie, 12 mm i 1/4' inside, ok. 100 cm calosc :wink: Kto nastepny ? :lol: EDIT : doloze jeszcze filtr DENA 6-6 40 gram (jakby ktos watpil to nowka z zaslepkami) - a znajcie moje wielkie serce :wink: B-) Edytowane 28 Listopada 2006 przez piotres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 Dobra, ludziki, wpadlem na fajny pomysł. Jakby kazdy do "puli" nagród wrzucił coś od siebie ? nie mowie odrazu kompresory po 1000zl czy coś, ale nawet takie glupoty jak pare lasek lutu walających sie, czy jakis zaworek na powrot oleju, moze ktos ma pospawanego slhx`a i nie uzywa... Jakby kazdy cos wrzucil, to naprawde fajne nagrody może zwycięzca dostać. Jeszcze glupszy pomysl niz konkurs bez nagrod. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 (edytowane) Człowieku, masz jakiś problem, to nie uczestnicz w tym konkursie, będzie ciekawiej wtedy napewno. jakoś piotres potrafi coś dołozyc od siebie, takich osob bedzie wiecej, ale nie, dla ciebie to powinno sie zalatwić X6800 jako nagrode zebys byl zadowolony Odemnie mogę pare lasek lutu dorzucic, pare filtrów i zaworków serwisowych, oplot na ssącą (niebieski,zielony, bialy, szary, wedle uznania) UD: Poprostu nie moge zniesc takiego pier*dolenia, konkurs ledwo sie zaczal, a juz zle. Edytowane 28 Listopada 2006 przez LukeXE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 Człowieku, masz jakiś problem, to nie uczestnicz w tym konkursie, będzie ciekawiej wtedy napewno. jakoś piotres potrafi coś dołozyc od siebie, takich osob bedzie wiecej, ale nie, dla ciebie to powinno sie zalatwić X6800 jako nagrode zebys byl zadowolony Odemnie mogę pare lasek lutu dorzucic, pare filtrów i zaworków serwisowych, oplot na ssącą (niebieski,zielony, bialy, szary, wedle uznania) Aha, to rozumiem ze my teraz mamy byc tymi sponsorami co mowiles od poczatku? Taka mala dygresja z mojej strony, Piotres moze sobie pozwolic na danie czegokolwiek, ja w tym momencie jestem bez kasy np, a tez bym chcial cos rzucic. Tutaj tobie userzy marudza ze nie maja kompletnie kasy zeby wejsc w konkurs a ty chcesz od nich na nagrody brac, nie logiczne kompletnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 (edytowane) Sluchaj, od ciebie nic nie chce i nie wymagam, zebys cos dawal. Kompletnie nic nie chce zebys dodawal do puli nagród. Jak ktoś nie może, to niech nie da, proste jak laski lutu. I już nie wierze, że nikt nie ma na zbyciu głupiej laski lutu czy filtra jednego. NIE ma wymogu dawania czegokolwiek. Edytowane 28 Listopada 2006 przez LukeXE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 Sluchaj, od ciebie nic nie chce i nie wymagam, zebys cos dawal. Kompletnie nic nie chce zebys dodawal do puli nagród. Jak ktoś nie może, to niech nie da, proste jak laski lutu. I już nie wierze, że nikt nie ma na zbyciu głupiej laski lutu czy filtra jednego. Ja kupuje zawsze na styk :] hmm komus sie zapomnialo nawet szepnac slowo do naczelnego, ze ktos tutaj konkurs robi, malo czasu mial pewnie od wrzesnia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 Ja kupuje zawsze na styk :] hmm komus sie zapomnialo nawet szepnac slowo do naczelnego, ze ktos tutaj konkurs robi, malo czasu mial pewnie od wrzesnia Tak, mało czasu, jestem zajęty szkołą/dziewczyną/zamówieniami, online jestem tylko, żeby sprawdzić msn/gg/xs/ppc. tak jak mówie, najwazniejsza powinna być zabawa, z nagrodami czy bez. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 Tak, mało czasu, jestem zajęty szkołą/dziewczyną/zamówieniami, online jestem tylko, żeby sprawdzić msn/gg/xs/ppc. tak jak mówie, najwazniejsza powinna być zabawa, z nagrodami czy bez. to po jaka cholere od poczatku mowisz o nagrodach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 (edytowane) Bo człowieku konkurs sie NIE skończył, ledwo zaczął, czas na załatwienie nagród mam do lutego. Nagrody BĘDĄ, to jest pewne od początku, nigdzie kurfa nie napisałem, że ich NIE bedzie. Czytaj ze zrozumieniem. Napewno coś dam od siebie, bo mam pare rzeczy niepotrzebnych, acz ciekawych. Nagrody będą i z innych źródeł, jakich, zobaczysz jak wygrasz. wiec już możesz spać spokojnie, że jak wygrasz, to może jednak coś dostaniesz. Edytowane 28 Listopada 2006 przez LukeXE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 Wezcie zrobcie najpierw te uklady, a potem sie kloccie kto dostanie filtr :D Ja wam moge dac najwyzej zuzyty, ale za to wiekszy niz 40g :lol: Ps a moze i dwa sie nawet znajdą ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 Bo człowieku konkurs sie NIE skończył, ledwo zaczął, czas na załatwienie nagród mam do lutego. Nagrody BĘDĄ, to jest pewne od początku, nigdzie kurfa nie napisałem, że ich NIE bedzie. Czytaj ze zrozumieniem. Napewno coś dam od siebie, bo mam pare rzeczy niepotrzebnych, acz ciekawych. Nagrody będą i z innych źródeł, jakich, zobaczysz jak wygrasz. wiec już możesz spać spokojnie, że jak wygrasz, to może jednak coś dostaniesz. Mi nie chodzi o nagrody, ale o niekonsekwencje twoich wypowiedzi. Nawet w tym cytacie zapewniasz, ze nagrody beda, ale jednak jak wygram to moze dostane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 To "może" to z czystej złośliwości. Niekonsekwentny będę, jak skonczy sie konkurs a nagród nie bedzie, do tego czasu pozostaw wróżenie wróżkom... dobranoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 nagrody są ok moge dołozyć do puli kilka zapinek/beckplejtów, filtr tez sie jakiś znajdzie :D @ ryba nie masz kasy to dorzuć etylen do puli :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 @ ryba nie masz kasy to dorzuć etylen do puli :lol: w workach foliowych pakowane moze byc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 w workach foliowych pakowane moze byc?wystarczy karton :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 Też coś dorzuce jak wezme udział ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 Mi jak coś zostanie po budowie chętnie oddam na nagrodę :wink: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 No własnie i to mnie cieszy. Dziękuje, widać jednak nikt nie uważa tego pomysłu za bezsensowny, wyłączając jedną osobę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 (edytowane) Czy to musi byćcos z fc? ;) Bo mi łatwiej by było no tusze drukarkowe, nowe, czy tez jakieś inne peryferia troche starsze do kompa ;) W każdym bądź razie chyba to bedzie najlepsze wyjście,- chcesz brać udział-wnieś coś od siebie. :) @ Luke, a Romek co na to? ;) Edytowane 29 Listopada 2006 przez hinco Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 równiez moge cos zaoferować, slhx pospawany, oplotka, filtry, zaworki, jakaś zapineczka zobaczymy co będzie na stanie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 mysle ze to bardzo fajny pomysl z tymi nagrodami... ryba chyba masz jakiews zle dni, wez wyluzuj troche bo o wszystko sie denerwujesz ostatnio (znaczy ostatnio bardziej niz zwykle :lol: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...