qqrydza Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 (edytowane) Strona domowa. http://www.super-bikes.blackbeangames.com/ "Super-Bikes: Riding Challenge to wielki powrót niegdyś popularnej motocyklowej serii Superbike. Tak, jak i za poprzedniczki, tak i za najnowszą odsłonę tego symulatora odpowiada studio Milestone; bastion autorów takich gier wyścigowych, jak Screamer Rally, S.C.A.R., czy też Evolution GT. Riding Challenge nie zrywa z założeniami pierwowzoru i stawia przede wszystkim na realistyczny i wymagający model; system jest na tyle złożony, że stale wymusza odrębną kontrolę nad pędzącym wehikułem, jak i nad ciałem kierowcy. Zdobycie pożądanego trofeum utrudniają nam dodatkowo zmienne warunki pogodowe i wysoka, stale rosnąca SI przeciwników. Motocyklowa symulacja autorstwa Milestone w żadnym stopniu nie pozostaje w tyle za konkurentami pod względem dostępnych maszyn. Wśród kilkudziesięciu licencjonowanych stalowych rumaków natrafiamy na takie perełki, jak na przykład Ducati 749R, Kawasaki Z750S, Yamaha FZ6, MV Augusta F4, Honda Hornet; w sumie 41 motocykli. Ponadto, parametry każdego z jednośladów w pełni odpowiadają rzeczywistym, a wszystkie dostępne cacka możemy poddać tuningowi. Dostępne w grze trasy podzielono na 3 grupy. Pierwszą z nich, stanowią odcinki przewidziane tylko i wyłącznie z myślą o wyścigach, wśród których natrafiamy na takie miejsca, jak Assen, Laguna Seca i Donington. W kolejnej grupie odnajdujemy wielkie krainy geograficzne; przemierzymy między innymi śnieżne Alpy, Toskanię, Korsykę, a także Góry Tuscan. Ostatni rodzaj dostępnych torów to ogromne miasta, jak chociażby Londyn, Berlin i Barcelona. Łącznie, naszym motocyklem odwiedzimy ponad 30 różnych miejsc. Obok złożonej fizyki i wymagającego modelu jazdy, jedną z większych zalet gry jest znakomita oprawa. Wszystkie dostępne modele odwzorowano bardzo szczegółowo i zdecydowanie nie mają się czego powstydzić na tle produktów konkurencji. Żadnych zastrzeżeń nie budzi też świetna animacja i pieczołowicie wykonane trasy." Premiera zdaje się miała miejsce 8 września. Dla fanów tego typu gier pewnie gratka. Jeśli ktoś miał już kontakt z tym tytułem to proszę o komentarz. Edytowane 13 Września 2006 przez qqrydza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 superbike 2001 - grałem moto gp 2/3 - grałem Super-Bikes: Riding Challenge - moze być ciekawie - zagram? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tripsta Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 (edytowane) nawet fajne ale szybko sie nudzi , przynajmniej jak dla mnie , nie dziala z moim gamepadem i jest strasznie uboga graficznie w porownaniu do innych gier tego typu , mozna zagrac jak ktos nie ma w co grac Edytowane 13 Września 2006 przez tripsta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 MotoGP 2 jest jak dla mnie nie do pobicia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 nawet fajne ale szybko sie nudzi , przynajmniej jak dla mnie , nie dziala z moim gamepadem i jest strasznie uboga graficznie w porownaniu do innych gier tego typu , mozna zagrac jak ktos nie ma w co grac Piękne motocykle są na stronie domowej. Przepiękne. :rolleyes: Czy możesz wstawić jakieś foty z hud'em na przykład? Miło by było. :smile2: Prawdę mówiąc nie zachęciłeś mnie do tej gry. Btw, zauważyliście oczywiście kolejną sympatyczną reckę? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tripsta Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 Piękne motocykle są na stronie domowej. Przepiękne. :rolleyes: Czy możesz wstawić jakieś foty z hud'em na przykład? Miło by było. :smile2: Prawdę mówiąc nie zachęciłeś mnie do tej gry. Btw, zauważyliście oczywiście kolejną sympatyczną reckę? :wink: niestety nie moge bo juz nie mam tej gry na dysku :razz: , jak lubisz tego typu gry to pewnie ci sie spodoba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 Maniakiem jakimś szczególnym nie jestem "tego typu" ale lubię tak pojeździć trochę po ładnych okolicach. Stwierdzenie typu: "strasznie uboga graficznie" jakoś mi tu nie pasuje. ... a tu reszta... http://www.blackbeangames.com/?act=games&a...&ope=screen ... no nic, zobaczy się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tripsta Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 nie chodzilo mi o to ze grafika jest biedna , grafika jest nawet niezla , a raczej o to ze nie ma jakiegos urozmaicenia i wszystko praktycznie wyglada tak samo , te trasy sa jakies takie puste zarowno w tym jak i ducati world championship , moze sie za bardzo czepiam ale jakos w moto gp gralo mi sie o wiele lepiej niz w obydwa wymienione tu tytuly :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 no tak... tory są za mało urozmaicone... poza zmienionym układem zakrętów nicvzym się nie różnią xD i czemu one takie puste... nie ma na co wpaść... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...