Skocz do zawartości
Gość veiss

Dziwne Zachowanie T630

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Wczoraj wracając wieczorem miałem włączoną grę Townsmen 2 i grałem sobie w nią. Będąc już w pokoju chciałem ją wyłączyć, dałem zakończ aplikację, ale nic to nie dało, telefon po prostu się wyłączył!

Problem polega na tym, że teraz nie chce wstać, wyciągałem baterię - zero efektu, podpinałem pod zasilanie, zero efektu, próbowałem coś wgrać, też go nie widzi.

Dzisiaj wstaję rano i co widzę? Podłączyłem telefon do zasilania i świeci się ciągle joystick na czerwono, tak jakby się coś ładowało. Może mi ktoś powiedzieć co jest grane?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moze cos sie z bateria stalo? :| (choc to malo prawdopodobne...) .. ale lepiej sprobowac na innej baterii. sam mam tgo tela i dosc czesto robi rozne rzeczy ;) ( nawet potrafi sie wylaczyc i mozna go uruchomic dopiero po 30 min o.O

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale wszystko było OK przez cały czas, nie był w wodzie, dbam o niego, na razie go poładuję z kilka godzin, jak to nic nie da to otworzę i przeczyszczę styki. Jak to nic nie pomoże to nie wiem, przeflaszowałem fonik, ale dalej to samo jest... zmieniłem ładowarkę i podłączyłem jedną z K700i od siostry, ale tak samo się zachowuje fonik, zobaczę co się stanie po kilku godzinach ładowania, jak nic to albo sprzedam jako uszkodzony, albo dam do serwisu... w sumie miałem się dzisiaj wymienić + dopłata za K700i, a tu [gluteus maximus]...

Jak się uda i będzie chodzić to więcej w gr Java nie pogram :D

Dzisiaj zauważyłem, że jak podłącze telefon do ładowarki, ale bez baterii to również świeci dioda joy'a na czerwono - czy to nie dziwne?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi