janus Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Mam male pytanie odnosnie zasilacza. Staram sie na max wyciszyc kompa i wszytkie wentylatorki mi chodza na 7V i jest ok jak chce sobie pograc mam przełacznik na 12V i wszytko jest ok. Jednak mój zasilacz 300W doprowadza mnie do szału wyje wentylator i zmniejszylem mu napiecie na 5 V i jest ok chodzi juz jakis miesiąc i nie padła, kumpel ma podobnie i chodzi mu zasilacz od lipca jednak nie wiem czy czasem moze mi paść kiedyś. Chciałem mu przykleic dodatkowe małe radiatory do radiatora :) jednak nie wiem czy klej termo przewodzący wytrzyma czy nie i jeszcze jedno najważniejsze czy to bedzie dobry pomysł jak sądzicie??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 dobry pomysl ktory juz byl........ poszukaj.......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...