maly86 Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 Witam! Mam problem, mam obraz plyty, zawsze otwieram ISO i itp, w alcoholu, teraz mam plik z koncowka .dmg, i alhocol nie widzi obrazu plyty, jakim progsem to otworzyc :|. Dzieki i pozdrawiam :>. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pacific Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 sciagnij konwerter dmg2iso.exe http://www.geocities.com/superdiggerus/DMG2ISOS.zip rozpakuj zawartosc np.do e:\dmg potem wykonaj polecenie dmg2iso.exe plik.dmg plik.iso a potem juz mozna emulowac zawartosc np. demon toolsem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 Ad - nie rozumiem, jak to wykonac polecenie? Bardziej szczegolowo prosze...Start --> Uruchom --> cmd. Przechodzisz do wybranego katalogu poprzez polecenie cd i wpisujesz komendę. Możesz też utworzyć plik wsadowy (plik tekstowy z rozszerzeniem bat) i uruchomić go w katalogu, w którym jest obraz płyty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...