_Vip_ Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 (edytowane) Witajcie jest jeszcze sporo bykow i wiele rzeczy trzeba jeszcze zrobic, ale ogolnie juz smiga i bez problemowo mozna korzystac z uslug sklepu adres : www.silent-pc.pl napiszcie co Wam sie podoba, co nie podoba itd. pozdrawiam Vipek Edytowane 13 Września 2006 przez _Vip_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 (edytowane) Musze przyznac ze asortyment pokazny. Zastrzezenie: kiedy klikne na jakas kategorie i ona sie rozwinie, a pozniej klikne na podkategorie w glownej ramce strony, to rozwinieta lista podkategorii w menu po lewej sie zwija. Troche to niepraktyczne. Zycze powodzenia w biznesie :D Edytowane 13 Września 2006 przez Errorx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SileMan Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 Musze przyznac ze asortyment pokazny. Zastrzezenie: kiedy klikne na jakas kategorie i ona sie rozwinie, a pozniej klikne na podkategorie w glownej ramce strony, to rozwinieta lista podkategorii w menu po lewej sie zwija. Troche to niepraktyczne. Zycze powodzenia w biznesie :D Pracuje na tym, dziś powinno być już cacy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 "Strona w dudowie.." ;> fajnie, nawet tanio ;> nawet Seasonic taniej niz w tym miejscu ktorego nazwy nie nalezy wymawia na glos ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 (edytowane) "Strona w dudowie.." ;> sorry :lol: ...sie poprawi zara fajnie, nawet tanio ;> nawet Seasonic taniej niz w tym miejscu ktorego nazwy nie nalezy wymawia na glos ;> robie co moge zebyscie WY, potencjalni klienci byli zadowoleni :] Edytowane 13 Września 2006 przez _Vip_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SileMan Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 (edytowane) fajnie, nawet tanio ;> nawet Seasonic taniej niz w tym miejscu ktorego nazwy nie nalezy wymawia na glos ;> Jak się zarejestrujesz to cenki jeszcze spadną ;) Edytowane 13 Września 2006 przez SileMan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 lay i design piekniusi... a jakie bannerki fajne :D :D :D 8) zapowiada sie fajny sklepik :) w koncu ktos sie porzadnie wzial za wyciszanie p.s. a co z moimi obiecanymi matami? <cisza> :D ;) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 no przeca beda ...cos taki zniecierpliwiony ? ...moze jesio jakis rabat bys chcial co ? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 (edytowane) czy jak ja sie troche pozachwycam to dostane quiet drive ?? :> :D Edytowane 13 Września 2006 przez Niemiec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 (edytowane) Wszystko fajnie, ale zauważyłem mały krzaczek, a nawet dwa. :P 1. Jak najeżdżam na "Wsparcie", to się strona rozjeżdża - dokładniej to pojawia się pasek poziomy w przeglądarce (Opera 9.01). Wygląda na to, że w menu są jakieś niewidoczne pozycje lub puste znaki. 2. W kodzie jest dość dużo skryptów podpiętych i od groma spacji/tabulatorow. Dla niektórych liczy się każdy KB danych. BTW: Czy to Drupal? Dość podobne do PPC. ;) Edytowane 13 Września 2006 przez ULLISSES Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 czy jak ja sie troche pozachwycam to dostane quiet drive ?? :> :Dkurde miałem podbną ko0ncepcje- to mozę obaj sie pozachwycamy :D ja już zaczynam ochy i achy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejot Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 Good sklepik :) Kolorystyka layu z HT sie kojarzy :) (przynajmniej mi :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 1. Jak najeżdżam na "Wsparcie", to się strona rozjeżdża - dokładniej to pojawia się pasek poziomy w przeglądarce (Opera 9.01). Wygląda na to, że w menu są jakieś niewidoczne pozycje lub puste znaki.Nie znaki, włacz sobie widok układu strony. Strona jest tak zrobiona... W IE7 to samo. I jeszcze te zamiast uzycia CSS'a... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 zamiast ochow i achow lepiej byscie sie zarejestrowali :-P ...no chyba ze nie chcecie tych 5% znizki :wink: jak byscie nie doczytali to jest promocja :] ...pierwsze 100zamowien ma rabacik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SileMan Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 Wszystko fajnie, ale zauważyłem mały krzaczek, a nawet dwa. :P 1. Jak najeżdżam na "Wsparcie", to się strona rozjeżdża - dokładniej to pojawia się pasek poziomy w przeglądarce (Opera 9.01). Wygląda na to, że w menu są jakieś niewidoczne pozycje lub puste znaki. 2. W kodzie jest dość dużo skryptów podpiętych i od groma spacji/tabulatorow. Dla niektórych liczy się każdy KB danych. Taa, sporo do poprawy, ale sie zrobi. Pomalutku. Najpierw kilka rzeczy trzeba rozwinąć, bo są pilne. Np, na pierwszy ogień będzie zrobiona... albo nie powiem :rolleyes: BTW: Czy to Drupal? Dość podobne do PPC. ;) Heeee? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 A nie ma jakiejs promocji dla bezrobotnych? Jakies 99% rabatu? :) Bo co mi po 5% jak i tak mnie na nic nei stac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SileMan Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 Nie znaki, włacz sobie widok układu strony. Strona jest tak zrobiona... W IE7 to samo. I jeszcze te zamiast uzycia CSS'a... Generalnie jest CSS na stronce, gdzieniegdzie są ostatki "tabel" itd. Spoko jeszcze troche i będzie miód malina Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 Podoba mi się layout. Dość prosty, ładny i funkcjonalny. Szkoda że ciche = drogie :). W sensie ogólnym, nie konkretnie u Ciebie :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 (edytowane) Podoba mi się layout. Dość prosty, ładny i funkcjonalny. Szkoda że ciche = drogie :). W sensie ogólnym, nie konkretnie u Ciebie :). a wlasnie niekoniecznie tak jest ze ciche=drogie :] ...patrz na Arctic Cooling :] ...aczkolwiek ciche+wydajne, niestety = drogie :] ale jesli chodzi o oferte cenowa to mysle ze jestesmy bardzo konkurencyjni B-) byki sie poprawi, a opisy uzupelni ... i bedzie sycic :D A nie ma jakiejs promocji dla bezrobotnych? Jakies 99% rabatu? :) Bo co mi po 5% jak i tak mnie na nic nei stac... SGJ, jak dorobie sie kokosow to zafunduje Ci rabat 100% :] ,ale narazie jako ze jestesmy nowym sklepem to z przykroscia musze Ci zaoferowac tylko te 5% :] Edytowane 13 Września 2006 przez _Vip_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pat_Garrett Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 Generalnie sklep Bardzo OKI już jest w mojej zakładce. Może nie bawem coś zakupię choć interesuje mnie chłodzeni na chipset DFI lanparty ultra D. Jeżeli chodzi o sam wygląd strony to szczerze mówiąc wyglada ona bardziej na stronę jakiejś hurtowni niz dla potencjalnego klijenta- jest taka szorstka (białe tło np). Przydało by się jej trochę kolorków i bajerów w końcu uderzacie do klijentów w większości moddingowców a jak wiadomo oni lubią kolorki i dziwactwa. Ogólnie dla mnie OKI asortyment również. Pozdr i zyczę powodzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 fajny dezzzzing :P tylko czemu pentagramy xc-70-cu+ takie drogie? ;) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 (edytowane) Generalnie sklep Bardzo OKI już jest w mojej zakładce. Może nie bawem coś zakupię choć interesuje mnie chłodzeni na chipset DFI lanparty ultra D. Jeżeli chodzi o sam wygląd strony to szczerze mówiąc wyglada ona bardziej na stronę jakiejś hurtowni niz dla potencjalnego klijenta- jest taka szorstka (białe tło np). Przydało by się jej trochę kolorków i bajerów w końcu uderzacie do klijentów w większości moddingowców a jak wiadomo oni lubią kolorki i dziwactwa. Ogólnie dla mnie OKI asortyment również. Pozdr i zyczę powodzenia. dzieki wielkie za opinie priorytetem bylo zalozenie zeby strona byla max czytelna i przyjazna nie tylko dla entuzjasty, ale tez dla zwyklego "Kowalskiego" ,ktory wie tylko tyle ze jeko komputer jest glosny :] ...chodzi o to zeby nie wystraszyc zbytnim zamotaniem ale wiadomo ...stronka bedzie ewoluowala (trudne slowo :] ) i nie jest powiedziane ze nic sie nie zmieni w kwestiach dizajnu a jesli chodzi o chlodzenie chipsetu LanParty .... prosze :] --> Thermalright HR-05-SLI BTW Panowie macie ponizej kilka banerkow .... ktory najbardziej Wam sie podoba ? 1. 2. 3. 4. 5. (4 i 5 roznia sie czcionka) ladne ? :] Edytowane 13 Września 2006 przez _Vip_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SileMan Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 Jeżeli chodzi o sam wygląd strony to szczerze mówiąc wyglada ona bardziej na stronę jakiejś hurtowni niz dla potencjalnego klijenta- jest taka szorstka (białe tło np). A nie sądzisz, że stronka powiewa "chłodem"? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 (edytowane) tylko czemu pentagramy xc-70-cu+ takie drogie? ;) juz jest cenka nizsza B-) to sie nazywa podejscie do klienta :lol: Edytowane 13 Września 2006 przez _Vip_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 (edytowane) 1. lub 2. A stronka (sklepik) całkiem przyjemna ;) Jak jest z tym rabacikiem, czy on jest tylko na pierwsze zamowienie?? Edytowane 13 Września 2006 przez torque Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 nawet nawet :D szkoda,że rabat tylko dla pierwszych 100 zamówień :( widze, że macie ciepłowody :D i pewne radiotory :D widze, że sie coś skręci ja jakiś czas:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SileMan Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 1. lub 2. A stronka (sklepik) całkiem przyjemna ;) Jak jest z tym rabacikiem, czy on jest tylko na pierwsze zamowienie?? Rabacik jest na pierwsze 100 zamówień. Jak się zarejestrujesz i zalogujesz to wtedy go (ten rabat) zobaczysz. Jak zdążysz złożyć pierwsze 100 zamówień, to na wszystkie dostaniesz rabat ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 1. :) Super sklep :) w końcu coś dla mnie czyli maniaka ciszy :) Jakież zniżki dla forumowiczów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 1. :) Super sklep :) w końcu coś dla mnie czyli maniaka ciszy :) Jakież zniżki dla forumowiczów? zrobmy tak ....wkleje co jest napisane na stronie glownej sklepu :] " Witaj! Już dziś premiera naszego sklepu Silent-PC.pl. Tematem przewodnim sklepu jest cisza. Kto nie lubi ciszy? Każdy, kto pracuje dniami i nocami przy swoim PC-cie, kto ściąga setki gigabajtów danych, doskonale wie, jak ważne jest, aby nasze pudełko nie burczało, świszczało, charczało. Naszą pasją jest cisza. I tą pasją chcemy podzielić się z Tobą. Pomożemy osiągnąć Tobie to, co nam się już udało. Ciszę. Już dziś mamy dla Ciebie Wielką Promocję - Pierwszych 100 zamówień zrealizujemy z 5% zniżką!!! Zarejestruj się, a rabat automatycznie zostanie Ci przydzielony!!!" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...