Skocz do zawartości
_Vip_

Moj Sklepik :] .prosze Ocencie, Powiedzcie Co Poprawic Itd.

Rekomendowane odpowiedzi

juz jest cenka nizsza B-)

to sie nazywa podejscie do klienta :lol:

hmmm. pomyslmy, gdzie sie oplaca kupic tego penta xc-70-cu+ .. ? u Ciebie za 89zl, czy na allegro za 59zl? ;)

'link zeby nie bylo :) http://allegro.pl/item127216977__pentagram...0_cu_gw_fv.html

//mam nadzieje ze jak sie rozkrecicie bedzie jeszcze taniej ;)

pozdro!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

normalnie jak czytam porownania z allegro to mi sie noz w kieszeni otwiera, takie uszkodzenie mi chyba zostalo na zawsze, ktore zlapalem jeszcze pracujac w sklepie komputerowym - "paaanie tak drogo! na allegro jest taniej..."

jak jest taniej to w...j :|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

normalnie jak czytam porownania z allegro to mi sie noz w kieszeni otwiera, takie uszkodzenie mi chyba zostalo na zawsze, ktore zlapalem jeszcze pracujac w sklepie komputerowym - "paaanie tak drogo! na allegro jest taniej..."

Kuc jestes moim idolem :D :D :D

Faktycznie jest cos takiego jak ceny hurtowe, ponizej ktorych zejsc nie mozemy ....allegro to troszeczke inna bajka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmm. pomyslmy, gdzie sie oplaca kupic tego penta xc-70-cu+ .. ? u Ciebie za 89zl, czy na allegro za 59zl? ;)

'link zeby nie bylo :) http://allegro.pl/item127216977__pentagram...0_cu_gw_fv.html

//mam nadzieje ze jak sie rozkrecicie bedzie jeszcze taniej ;)

pozdro!

To nie jest tak, że trzeba się rozkręcać - koleś poprostu leci po bandzie - sprzedaje bez zarobku albo może na złotówkowym. Typowe nabijanie komentarzy ;) Dla ludu to dobrze, no nie?

Słuchaj kup sobie na allegro i się ciesz :)

-------------------------------------------------

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na allegro jest taniej..."

:lol2: nie no stary jestes świetnym sprzedawcą... nadal parcujesz w tym sklepie? :lol2:

Jakbyś nie zauważył to ten Pentagram jest od firmy a nie od Johna Korniszona z allegro, masz gware, FV i 100% pozytywów wiec po ch...j przepłacać?

Nie rozumiem takich ludzi jak Ty, jak lubisz dopłacac 30 zyla do tego samego to ok - twoja brocha. EOT

Edytowane przez -Caleb-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeśli to ma być sklep dla zwykłego kowalskiego to ja bym się postarał zeby każdy towar był opisany ;) bo w większości przypadków jest tylko nazwa, cena i nic więcej... co z tego zwykłemu kowalskiemu?? mam nadzieję ze poprawicie :D

pracujemy nad tym

wszycho bedzie zrobione

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Vip pamysl ok ceny ok ale szary Kowalski wejdzie na stronke dostanie zawrotu glowy krzyczac" Uooolaboga" i pojdzie do sklepu gdzie sprzedawca mu powie "Paanie to jest dobre bierz" . Chodzi mi o brak jakichs sensownych i do tego lopatologicznych opisow takich jak u Zasilaczowej_konkurencji.pl naprzyklad ;) Do tego na front stronie produkty ktore wg was sa skokiem na kase tzn najlepszy stosunek cena/jakosc itp itd .Samymi ołerklokerami czlowiek nie wyzyje BTW u mnie na firefoksie jest "Ch?odzenie powietrzem" ale moze to tylko u mnie ;P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Vip pamysl ok ceny ok ale szary Kowalski wejdzie na stronke dostanie zawrotu glowy krzyczac" Uooolaboga" i pojdzie do sklepu gdzie sprzedawca mu powie "Paanie to jest dobre bierz" . Chodzi mi o brak jakichs sensownych i do tego lopatologicznych opisow takich jak u Zasilaczowej_konkurencji.pl naprzyklad ;) Do tego na front stronie produkty ktore wg was sa skokiem na kase tzn najlepszy stosunek cena/jakosc itp itd .Samymi ołerklokerami czlowiek nie wyzyje BTW u mnie na firefoksie jest "Ch?odzenie powietrzem" ale moze to tylko u mnie ;P

opisy beda, ale same sie nie zrobia ;] ...cierpliwosci plis

a co do literowki ...tez uzywam FF i u mnie jest OKI :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Brak jakichs sensownych i do tego lopatologicznych opisow takich jak u Zasilaczowej_konkurencji.pl naprzyklad ;)

Panowie, opisy będą bardzo łopatologiczne, o to nie ma co się martwić. To po prostu wymaga czasu.

U zasilaczowej_konkurencji.pl też nie ma wszystkich opisów od razu. Bo to jest po prostu czasochłonne.

Zasilaczowej_konkurencji.pl - Zenfist.pl - dajcie spokój z tym ukrywaniem :), chyba każdy zna Zenfista i jego sklep :)

BTW u mnie na firefoksie jest "Ch?odzenie powietrzem" ale moze to tylko u mnie ;P

No chyba faktycznie tylko u Ciebie :D

Edytowane przez SileMan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

BTW chlopaki co sadzicie o dodatkowych uslugach typu wygluszanie budek matami itd. ...chyba ze macie jeszcze jakies inne propozycje

He he zostawcie cos dla konkurencji bo poumieraja jak muchy :lol: Od czego sa ankiety ? Niech kupujacy zadecyduja co ma byc w ofercie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

He he zostawcie cos dla konkurencji bo poumieraja jak muchy :lol: Od czego sa ankiety ? Niech kupujacy zadecyduja co ma byc w ofercie :)

hehe :]]]

po to jest ten topic, zebyscie WY przyszli klienci wypowiedzieli sie czego oczekujecie od nowego sklepu :]

ale nad ankieta pomysle ....ale chwilowo mam niesamowity za[ciach!]l i nie wiem za co sie najpierw zlapac

a cenki sa jak najbardziej powazne :D

UWAGA ...CHWALE SIE !! ----> http://www.purepc.pl/node/532 :D :D :D

Edytowane przez _Vip_

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@silentman

a mozna gdzieś sprwadzić ile zostało tych zamówień ze znika bo moze sie wyrobie i złapie rabaciK:D

tak dobrze to nie ma ;)

Co do rwvolteców: o które 05_03_1992 pyta (fajny nick :) ) to one są po 4szt pakowane dlatego taka wypaśna cena :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poproście o zmianę z "Uczestnik / Początkujący Uczestnik" na "Silent-PC".

Sklepik fajny. :blurp: Już go dodałem do operowych zakładek. Z pewnością się przyda.

Rejestrować się rejestrować, nie tylko dodawać do zakładek :)

Zarejestrowani będą mieć lepiej ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ej a zeby sie zarejestrowac czema cos potwierdzac poczata jak na allegro? ;P aha. i czy musze byc pelnoletni? ;)

1. nic nie trzeba potwierdzac poczta :] ...myslisz ze by mi sie chcialo bawic w takie czary ?

2. ten temat pozwolisz ze przemilcze :wink: ...najwazniejsze zebys pamietal ze klikniecie na guzior "zamawiam" jest jednoznaczne z zaakceptowaniem warunkow tranzakcji jak i formy umowy jaka zawierasz w tym momencie ze sklepem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja nie chce nic mówić ale...

[500] Internal Server Error : Wewnętrzny błąd serwera

Wewnętrzny błąd serwera (np. zawieszenie programu CGI) lub błąd konfiguracji. Proszę skontaktować się z administratorem webmaster@cichypc.nazwa.pl i poinformować go o czasie pojawienia się błędu wraz z podaniem innych informacji, które mogły być przyczyną błędu.

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server administrator webmaster@cichypc.nazwa.pl and inform them of the time the error occured and anything you might have done that may have caused the error.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi