Skocz do zawartości
_Vip_

Moj Sklepik :] .prosze Ocencie, Powiedzcie Co Poprawic Itd.

Rekomendowane odpowiedzi

Ja chce HardTecha! :wacko:

A powaznie... Kto pisal CMS'a? Spoko jest. :) Nie podoba mi sie ten banner reklamujacy nieziemska obudowe, bo mnie rozprasza i nie moge w spokoju przegladac sklepu. ;] Logo strony IMO jest za male i mogloby byc wyrownane do lewej strony. Kiedy najezdzam na "Wsparcie" w gornym menu, to pojawia mi sie pasek przewijania na dole strony (Firefox 1.5.0.7). W sumie to po zjechaniu kursorem z tego menu, moim zdaniem, powinny sie schowac te napisy ponizej. Jak jeszcze na cos wpadne, to zapostuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czysto, przyjaźnie, przejrzyście, funkcjonalnie.

a co do forum, to proponuję dodać tematy z innych dziedzin, które pozwolą dyskutować o czymś innym niż obudowy itp, a przyciągnął dyskutantów .

Edytowane przez djsilence

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bry ..

taka mala uwaga

PROMOCJE

PROMOTION

promotion w ang. nie jest uzywane jako promocja na towar cene .. tylko jako promocja na stanowisko wyzsze (awans), czy tez promocja do nastepnej klasy .. ;] taki ogólny "advancement" czyli posuwanie sie gdzies dalej

polecalbym to zmienic :)

na jakies:

GOOD BUY ..

BEST BUY

albo BEST PRICE .. czy cos

Edytowane przez Chaos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi