DRuMah Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 Witam. Czy orientujecie sie moze, czy sie da, a jesli tak to jak, zrobić samemu antene wewnętrzną wi-fi podłączaną do karty na mini-pci? Bo za te dwa druciki trzeba zapłacić około 100 zł ... Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 Wszystko się da samemu zrobic. To kwestia wiedzy zainteresowanego, pieniędzy i samozaparcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 (edytowane) Dac se moze i da. Tylko skad kurde wezmiesz... Koncentryk takiej srednicy... i wtyczki :P Edytowane 14 Września 2006 przez SpiderMAN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 kabelek to chyba rg-316 a wtyczki to ufl jezeli chodzi o kabel to z dostepnoscia jego niema problemu, natomiast niewiem jak z wtyczkami ale te koncowki to ciach!oza ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 W sumie daleko nie szukając : http://www.allegro.pl/search.php?string=wi+fi+antena Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRuMah Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 Japa, wiem co to allegro- chodziło mi o obniżenie kosztów do minimum. Bo jakoś tak odpycha mnie płacenie tyle kasy za 2 kabelki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...